Design zunanjosti

Cayenne S E-Hybrid

Design zunanjosti

Veliko ljudi se trudi, da bi napredovali. Vendar le redki za seboj pustijo sled. Številni so polni navdušenja. Vendar ga le redki znajo navdihniti v drugih. Se sprašujete, kako lahko te redke izjeme prepoznate? Včasih že na prvi pogled.

Zmogljivost modela Cayenne odraža že njegov design: sprednji in zadnji del vozila sta sedaj še bolj sofisticirana in izostrena. Pokrov motornega pokrova, sprednji blatniki, glavni žarometi in odprtine za dovod zraka dajejo vozilu še bolj suveren nastop. Je impresivno atletski in mišičast.

Natančne oblikovalske linije razkrivajo, da gre za športni avtomobil z značajem. Športna sorazmerja ob straneh poudarjajo dinamičnost, prav tako tudi poseben videz koles. Ta vtis še dodatno poudarjajo serijske dnevne luči s 4-točkovnimi LED-diodami, zadnje LED-luči in integrirani zaključki izpušne cevi.

Tako je torej uporabljen vsak najmanjši detajl, s katerim je poudarjeno tisto, kar vam je najpomembnejše: športnost, ki jo ima le Porsche. To je naš oblikovalski DNK. In rezultat je jasen: nezamenljivost. Tako Cayenne navdušenju doda podobo.