Ideja Cayenne

Cayenne S E-Hybrid

Ideja Cayenne

Ustvarjamo družine. Gradimo hiše. Osvajamo gore. Komaj dosežemo en cilj, že čaka naslednji. Se ne bi mogli enkrat za trenutek ustaviti?

Ne. Ne moremo se. In se tudi nočemo. Navsezadnje je za nas nekaj dovolj dobro šele takrat, ko je še boljše. Zakaj? Ker smo navdušenci. Ker iz mirovanja ustvarjamo pospešek. In iz vsakodnevnega življenjskega ritma trenutke navdušenja.

Kaj ima to opraviti z avtomobili? Nič. S športnimi avtomobili pa vse. Športnega avtomobila se ne da ustvariti brez navdušenja. Brez navdušenja ga tudi voziti ne morete. In to je tisto, kar želimo: voziti. Z vso strastjo. Vozilo, ki dnevne poti premaga prav tako suvereno kot izzive kalifornijskega dirkališča Laguna Seca, ki obvlada tako kratke sprinte kot tudi velike razdalje. Vozilo, ki je zasnovano za celo družino – in hkrati samo za vas. Vozilo, ki je predvsem eno: Porsche.

Dinamika, 5 vrat, prilagodljivost, udobje. Cayenne neovirano nadaljuje svojo uspešno pot. Z izostrenim designom. Z inteligentnimi asistenčnimi sistemi. Z učinkovitimi motorji. Z visoko zmogljivostjo. In z novim sistemom PCM (Porsche Communication Management), vklj.z navigacijskim modulom, ki zagotavlja odličen Infotainment. Na primer z opcijskim modulom Connect Plus, brezžičnim internetnim dostopom, spletno navigacijo ter sistemoma Apple® CarPlay in Porsche Car Connect. In tako se Cayenne pelje po svoji poti naprej. Neposredno v prihodnost.

Pravzaprav gre predvsem za en sam trenutek: ko obrnete ključ v kontaktni ključavnici. In za občutek, ki ga v tistem trenutku zaznate v sebi.

Cayenne. Navdušenje. Stopnjevano.