Porsche Communication Management (PCM)

Cayenne S

Porsche Communication Management (PCM)

Sistem PCM (Porsche Communication Management) predstavlja osrednjo enoto za upravljanje avdio enot, navigacije in komunikacijskih funkcij.
Sistem PCM upravljate preko novega 7-palčnega zaslona na večkratni dotik. Integrirani senzor približevanja po gibu roke v bližini zaslona prikaže ustrezne menijske vsebine, ki jih lahko nato enostavno upravljate z večdotičnimi gibi.
Infotainment prične delovati takoj, ko naložite in priključite vaš iPhone® ali katero koli drugo avdio enoto. Za to lahko uporabite USB-vmesnik v sredinski konzoli oz. univerzalni avdio vmesnik ali AUX-vhod v predalu na sopotnikovi strani.
Za vaš osebni izbor glasbe so poleg CD-/DVD-predvajalnika dodatno na voljo še interni trdi disk ("jukebox") in dva čitalnika kartic SD. Ko vstavite kartico, lahko svojo glasbo preprosto poslušate preko predvajalnika glasbe v sistemu PCM.
S pripravo za prenosni telefon lahko preko vmesnika Bluetooth® enostavno povežete mobilne telefone s profilom za prostoročno telefoniranje (HFP). Mobilni telefon lahko ostane na svojem mestu.
Informacije o tem, katere funkcije in storitve, ki so navedene tukaj in v poglavju "Avdio in komunikacija", so razpoložljive v vaši državi in za vaš model Porsche, so na voljo v aplikaciji Porsche Car Configurator ali v Porsche Centru Ljubljana.