Design notranjosti

Cayenne Turbo S

Design notranjosti

Ko sedite za volanom vozila Porsche, niste le voznik. Ste del nečesa večjega. Celotnega koncepta. Ideje. In ta ideja izhaja iz športnega avtomobilizma. Tam smo se naučili, kako pomembno je, da sta si vozilo in njegov voznik čim bliže. Zato je notranjost modela Cayenne zasnovana tako, da vas tesno zaobjame. Vse kar potrebujete, je lahko dosegljivo in v vaši neposredni bližini. Premišljeno in zasnovano tako, da ustreza vašim potrebam.

Sredinska konzola, ki se vzpenja v smeri naprej – značilno za športne avtomobile. Prednost: kratka razdalja med volanom in najpomembnejšimi funkcijami vozila. Večfunkcijski športni volan govori enak jezik: jezik športnega avtomobilizma. Design je prevzet iz vozila 918 Spyder. Harmonija kakovostne ergonomije in inovativne optike.

Toda ideja modela Cayenne presega zgolj športnost. Z novim sistemom PCM (Porsche Communication Management), ki vključuje navigacijski modul. Njegova steklena površina brez okvirja se odlično vključuje v sredinsko konzolo.

Udobje, prilagodljivost in slog: vsak posamezen detajl prispeva k izboljšanju splošnega vtisa. To je naš dobro preizkušen oblikovalski koncept. In vaš prostor za močna čustva.