Sedeži

Cayenne Turbo S

Sedeži

Komfortni sedeži (8-smerna nastavitev)
Komfortni sedeži z električno 8-smerno nastavitvijo omogočajo sproščena potovanja in praktično upravljanje. Vključujejo možnost nastavljanja vzdolžnega položaja, višine ter naklona sedišča in naslonjala.

Komfortni sedeži s paketom Comfort Memory (14-smerna nastavitev)
Komfortni sedeži s paketom Comfort Memory poleg 8-smerne nastavitve ponujajo še dodatne možnosti nastavljanja sedežev. Tako lahko nastavljate tudi ledveno oporo, podaljšek sedišča in volan. Individualne nastavitve, kot je npr. položaj sedenja na voznikovi in sopotnikovi strani, vključno z ledveno oporo, se lahko shranijo  – prav tako položaj volana in zunanjih vzvratnih ogledal.

Prilagodljivi športni sedeži s paketom Comfort Memory (18-smerna nastavitev)
Prilagodljivi športni sedeži s paketom Comfort Memory ponujajo še več udobja in športnosti. Stranice sedežev so višje, izrazitejše in električno nastavljive. Možnost električnega 18-smernega nastavljanja omogoča še natančnejšo prilagoditev sedežev vašim potrebah, na primer z možnostjo shranjevanja položaja volana in zunanjih vzvratnih ogledal.

Zadnji sedeži
Najlepši dan za vožnjo s športnim avtomobilom: vsakdan. In ta postane v modelu Cayenne še prijetnejši – zaradi njegove prostornosti in prilagodljivosti. Za posebno udobje poskrbi opcijsko prezračevanje sedežev, ki je zdaj na voljo tudi za zadnje sedeže. Zadnja sedežna klop je prilagojena designu sprednjih komfortnih ali športnih sedežev in nudi dovolj prostora za 3 osebe. Še posebej praktično: zadnja klop je deljiva v razmerju 40 : 20 : 40 in za 160 mm pomična v vzdolžni smeri. Zasnova prilagodljivega sredinskega sedeža omogoča, da z njegovim poklopom pridobite odprtino za prevoz daljših predmetov oz. opcijske vreče za smuči in naslon za roke. Upravljanje zadnje sedežne klopi je enostavno: sprostitev in poklop sedeža – končano. Naklon naslonjala zadnjega sedeža je nastavljiv za 6 stopinj: 3 stopinje v smeri naprej in 3 stopinje v smeri nazaj.

Otroški sedeži
Zagotavljajo zaščito in udobje za potnike do 12. leta starosti (oziroma do 36 kg telesne mase) – izpolnjujejo visoke zahteve varnostnih standardov in imajo svoj lasten design. Otroški sedeži iz programa Porsche Tequipment so bili testirani in odobreni posebej za vozila znamke Porsche. Otroška sedeža Porsche Baby Seat in Porsche Junior Seat ISOFIX imata tudi samostojen 5-točkovni sistem pasov, ki še dodatno izboljšuje varnost. Dodatne informacije o otroških sedežih so na voljo v katalogu Tequipment Cayenne.