Porsche on Track

Porsche Driving Center Istanbul

Porsche on Track

Porsche on Track Vas izziva.

Prepustite se profesionalnemu vodenju. Izkusite dirkalno stezo Formule 1.

Občutite 25 Porsche Vozil v 1 dnevu. Preverite zmogljivosti na lastni koži.
Bodite del timskega ozračja. Prekosite sami sebe. 
In zaživite svoje sanje na dogodku Porsche on Track.

Porsche Driving Center Istanbul se nahaja na dirkališču Intercity Istanbul Park v Turčiji. Marca 2015 je svoja vrata odprl izjemnim dogodkom v sklopu programa Porsche Driving Experience. Tam vas pričakuje vozni park z vozili Porsche, za katere so ti dogodki odlična priložnost, da jih preizkusite neposredno za volanom in pod strokovnim vodstvom usposobljenih inštruktorjev znamke Porsche. Z uvodnim programom testnih voženj "Porsche on Track" lahko udeleženci šest različnih modelov znamke Porsche preizkusijo v številnih voznih situacijah.

Za ceno aranžmaja, celoten program in podrobnosti se obrnite na: info@porsche.si

Podrobnosti doživetja Porsche on Track

Nabor vozil

Najnovejši in najzmoglivejši.

Nabor vozil

Najnovejši in najzmoglivejši.

Vozili boste najnovejše modele znamke Porsche: 718 Boxster GTS, 718 Cayman S, 911 Carrera 4S, 911 Carrera 4, 911 GT3 RS, Macan Turbo, Cayenne Turbo S E-Hybrid Coupe, Cayenne Turbo, Panamera 4 PHEV, Panamera GTS, Panamera Turbo S E-Hybrid, Panamera Sport Turismo, Taycan Turbo S. 

Program

Izkusite Porsche do maksimuma

Program

Izkusite Porsche do maksimuma

V mesecu marcu in novembru vas zapeljemo s Porsche floto. 

Število mest je žal omejeno, zato se čim prej prijavite pri Porsche Centru Ljubljana.

1. dan: Dopoldanski polet proti letališču Istanbul iz Ljubljane. Transport do prestižnega hotela Radisson Blu in druženje s soljubitelji hitrosti in adrenalina.

2. dan: Celodnevni program vožnje. Doživeli boste intenzivni program adrenalinske vožnje s profesionalnimi Porsche inštruktorji. Celodnevni vozni program sestoji iz segmentov "Sports Cars on Track", "Offroad & Kick Plate", "Slalom and Launch Control", ter "4-door Cars on Track". 

3. dan: Zajtrk in ogled znamenitosti, ter popoldanski let proti Ljubljani.

Doživite nepozabno izkušnjo

Druženje in bivanje na luksuznem nivoju

Doživite nepozabno izkušnjo

Druženje in bivanje na luksuznem nivoju

Izbrali smo ekskluziven, prefinjen hotel v bližini centra Istanbula, ki leži v neposredni bližini dirkališča. Potujemo na letališče Atatürk, kjer je za potnike vključen PrimeClass Service. V program je zajet zajtrk v hotelu, družabno večerno druženje, sprejem z BBQ večerjo, kosilo med dnevom vožnje z vmesnimi odmori. Hotel nudi odlično gurmansko izkušnjo z mešanico multikulturnosti in transkontinentalnega karakterja, ter sprostitev v bazenskem in wellness kompleksu. Uživajte v sanjskih razgledih iz svoje sobe na vrtove in prečudovito pokrajino s filmskim sončnim zahodom. 

Porsche on Track: video