Porsche on Track

Porsche Driving Center Istanbul

Porsche on Track

Porsche on Track Vas izziva.

Prepustite se profesionalnemu vodenju. Izkusite dirkalno stezo Formule 1.

Rezervirajte si termin v marcu in novembru.

Občutite 25 Porsche Vozil v 1 dnevu. Preverite zmogljivosti na lastni koži.
Bodite del timskega ozračja. Prekosite sami sebe. 
In zaživite svoje sanje na dogodku Porsche on Track.

Porsche Driving Center Istanbul se nahaja na dirkališču Intercity Istanbul Park v Turčiji. Marca 2015 je svoja vrata odprl izjemnim dogodkom v sklopu programa Porsche Driving Experience. Tam vas pričakuje vozni park z vozili Porsche, za katere so ti dogodki odlična priložnost, da jih preizkusite neposredno za volanom in pod strokovnim vodstvom usposobljenih inštruktorjev znamke Porsche. Z uvodnim programom testnih voženj "Porsche on Track" lahko udeleženci šest različnih modelov znamke Porsche preizkusijo v številnih voznih situacijah.

Za Porsche Driving Center je bil v obstoječi zgradbi dirkališča zgrajen uradni salon znamke Porsche. Prostoren, 900 m² velik prostor, v katerem lahko gostje raziskujejo znamko Porsche in njeno zgodovino, konfigurirajo vozilo, v jedilnici uživajo v kulinaričnih poslasticah ali pa se preprosto odpočijejo po intenzivnem dnevu voženj. Steklene stene in zunanja sedišča s pogledom neposredno na startno-ciljno črto udeležence vabijo, da s popolnega razgleda doživijo najboljšo izkušnjo športnega avtomobilizma, ki jo ponuja znamka Porsche.

Veselimo se prihoda naših gostov, ki bodo obiskali Porsche Driving Center Istanbul! Letos se bomo družili in preizkušali meje Porsche vozil.

Za stroške, celoten program in podrobnosti se obrnite na našo ekipo, ki Vam bo posredovala osebno vabilo in podala vse informacije.

Ines Severinski Krivec
01 58 25 193 / ines.severinski@porsche.si

Filip Batič
01 58 25 198 / filip.batic@porsche.si

Žiga Rus 
01 58 25 197 / ziga.rus@porsche.si

info@porsche.si

 

Podrobnosti doživetja Porsche on Track

Nabor vozil

Najnovejši in najzmoglivejši.

Nabor vozil

Najnovejši in najzmoglivejši.

V letu 2017 boste imeli na stezi priložnost preizkusiti skupno kar 25 modelov znamke Porsche: 718 Boxster in 718 Boxster S, 718 Cayman in 718 Cayman S, 911 II Targa 4, 911 II C2S in 911 II C2S Cabrio, 911 II C4S, 911 II Turbo S, 911 II GTS, 911 GT3, Macan 2.0, Macan GTS, Macan Turbo Performance Package, Cayenne Diesel in Cayenne S Diesel, Cayenne GTS, Cayenne Turbo in Cayenne Turbo S, Panamera 4 PHEV, Panamera 4S in Panamera 4S Diesel, Panamera Turbo, Panamera Turbo S PHEV, ter Panamera Sport Turismo. 

Program

Izkusite Porsche do maksimuma

Program

Izkusite Porsche do maksimuma

V mesecu marcu in novembru vas zapeljemo s Porsche floto. 

Število mest je žal omejeno, zato se čim prej prijavite pri Porsche Centru Ljubljana.

1. dan: Dopoldanski polet proti letališču Sabiha Gökçen iz Ljubljane s privatnim charterskim letom. Transport do prestižnega hotela Radisson Blu, ki se nahaja le 5 minut vožnje stran od letališča,  kjer sledi večerja in seveda, druženje s soljubitelji hitrosti in adrenalina.

2. dan: Celodnevni program vožnje. Doživeli boste intenzivni program adrenalinske vožnje s profesionalnimi Porsche inštruktorji. Celodnevni vozni program sestoji iz segmentov "Sports Cars on Track", "Offroad & Kick Plate", "Slalom and Launch Control", ter "4-door Cars on Track". Zvečer nas bo chartersko letalo popeljalo nazaj do Ljubljane.

Doživite orient

Druženje in bivanje na luksuznem nivoju

Doživite orient

Druženje in bivanje na luksuznem nivoju

Izbrali smo ekskluziven, prefinjen hotel v bližini centra Istanbula, ki leži v neposredni bližini dirkališča. Potujemo na letališče Atatürk, kjer je za potnike vključen PrimeClass Service. V program je zajet zajtrk v hotelu, družabno večerno druženje, sprejem z BBQ večerjo, kosilo med dnevom vožnje z vmesnimi odmori. Hotel nudi odlično gurmansko izkušnjo z mešanico multikulturnosti in transkontinentalnega karakterja, ter sprostitev v bazenskem in wellness kompleksu. Uživajte v sanjskih razgledih iz svoje sobe na vrtove in prečudovito pokrajino s filmskim sončnim zahodom. 

Porsche on Track: video