Design notranjosti

718 Boxster S

Design notranjosti

Intuitivno upravljanje vozila, ergonomija, osredotočena na zmogljivost, jasen design. Tudi v notranjosti novih modelov 718 je vse osredotočeno na šport.

Novi design armaturne plošče je z močnim poudarkom vodoravne linije pridobil markanten videz. In to pri enako visoki stopnji ergonomičnosti, ki je značilna za Porsche: vzpenjajoča se sredinska konzola skrajša pot med volanom in prestavno oz. izbirno ročico. Jasna razporeditev funkcijskih tipk prihrani čas. Športni avtomobilizem v najčistejši obliki: nov športni volan – zasnovan na volanu vozila 918 Spyder. Opcijski športni volan GT z manjšim premerom še dodatno poudarja športno vzdušje v voznikovem prostoru.

Za Boxster so značilni 3 okrogli instrumenti z osrednjim merilnikom števila vrtljajev in 4,6-palčnim barvnim zaslonom.

Popolnoma nov sistem PCM (Porsche Communication Management) s 7-palčnim zaslonom na večkratni dotik je s svojo kakovostno stekleno površino odličen optični dodatek že tako elegantne sredinske konzole.

Vse to predstavlja odlične pogoje za športno aktiven slog življenja. Detajli? Izbirate jih sami. V bogati ponudbi opreme in s pomočjo nove palete barv za individualizacijo vašega vozila.