Notranjost

718 Boxster S

Notranjost

Novi športni volan z jasnim designom, vzpenjajoča se sredinska konzola, 3 okrogli instrumenti z osrednjim merilnikom števila vrtljajev motorja: v notranjosti je vse osredotočeno izključno na voznika. Vse tipke in funkcije je mogoče upravljati intuitivno, vse informacije so vedno na dosegu rok.

Za ergonomijo, ki vam ne prihrani le časa, ampak tudi dobro izgleda. Pri Porscheju sta namreč funkcionalnost in design neločljivo povezana.

Novi sistem PCM (Porsche Communication Management) s 7-palčnim zaslonom na večkratni dotik in opcijskim navigacijskim modulom obliko in delovanje sistema dopolnjuje še z eno komponento – skorajda neomejenim številom možnosti. Z opcijskim modulom Connect ali Connect Plus voznika namreč poveže z digitalnim svetom.

Kombinirani instrument s 4,6-palčnim barvnim zaslonom stalno posreduje podatke iz potovalnega računalnika. Poleg tega prikazuje zemljevid opcijskega navigacijskega sistema, posreduje opozorila ali informacije o nastavitvah komunikacijskih in avdio funkcij.

Materiali prav v ničemer ne zaostajajo za športnim videzom vozila. Uporaba usnja in alcantare® zagotavlja dober oprijem, trše oblazinjenje športnih sedežev pa nudi oporo pri dinamični vožnji skozi ovinek.