Sedeži

718 Boxster S

Sedeži

Športni sedeži
Športni sedeži so udobni in vam zagotavljajo dobro oporo tudi pri dinamični vožnji skozi ovinke. Opremljeni so z električnim nastavljanjem naslonjala ter ročnim nastavljanjem vzdolžnega položaja in višine. Sredinski del sedeža je oblazinjen z alcantaro®.

Popolnoma električno nastavljivi športni sedeži
Udobju se ni treba odpovedati. Tako kot se vam ni treba odpovedati športnemu občutku med vožnjo. Opcijski popolnoma električno nastavljivi športni sedeži omogočajo nastavljanje višine sedeža, naklona naslonjala ter naklona in globine sedišča. Nastavljati je mogoče tudi vzdolžni položaj in 4-smerno ledveno oporo. Tudi volan je električno nastavljiv. Paket pomnilnih funkcij, ki predstavlja del opreme, med drugi shrani nastavitve obeh zunanjih vzvratnih ogledal ter vseh nastavitev voznikovega sedeža in volana.

Športni sedeži plus
Športni sedeži plus, ki so na voljo kot dodatna oprema, vključujejo električno nastavljanje naslonjala ter ročno nastavljanje vzdolžnega položaja in višine. Stranice sedišča in naslonjala so trši, športno oblazinjeni ter zagotavljajo še boljšo stransko oporo.

Prilagodljivi športni sedeži plus
Še močnejša povezava športnosti in udobja: opcijski prilagodljivi športni sedeži plus. Funkcije športnih sedežev plus dopolnjujejo s funkcijami popolnoma električno nastavljivih športnih sedežev ter z nastavljanjem stranic sedišča in naslonjala.

Športni školjkasti sedeži*
Na voljo kot dodatna oprema: športni školjkasti sedeži s poklopnim naslonjalom, integrirano varnostno blazino za zaščito prsnega koša in ročnim nastavljanjem vzdolžnega položaja. Sedežna školjka je izdelana iz umetne mase, ojačane s steklenimi in karbonskimi vlakni. Površina školjke je iz karbonskih vlaken.

Ogrevanje in prezračevanje sedežev
Za vse izvedbe sedežev je na voljo opcijsko ogrevanje sedežev. Tudi prezračevanje sedežev je mogoče naročiti za doplačilo (ni na voljo za športne školjkaste sedeže, sedeže s sredinskim delom iz alcantare® ali kombinacije materialov Sport-Tex) – za prijetno počutje pri sedenju, tudi v vročini.

Sistem za pritrditev otroških sedežev*
Po želji lahko za sopotnikov sedež naročite sistem za pritrditev otroških sedežev ISOFIX, ki ponuja tudi možnost izklopa varnostne blazine. V programu dopolnilne opreme Porsche Tequipment so na voljo otroški sedeži Porsche, ki so bili testirani in odobreni posebej za vozila znamke Porsche.

* Otroških zadrževalnih sistemov ni dovoljeno uporabljati v kombinaciji s športnimi školjkastimi sedeži.