Porsche Communication Management (PCM)

718 Cayman

Porsche Communication Management (PCM)

Sistem PCM (Porsche Communication Management) predstavlja vašo osrednjo enoto za upravljanje zvočnih in komunikacijskih sistemov.

Sistem PCM upravljate preko novega 7-palčnega zaslona na večkratni dotik. Integrirani senzor približevanja po gibu roke v bližini zaslona prikaže ustrezne menijske vsebine, ki jih lahko nato enostavno upravljate z večdotičnimi gibi.

Infotainment prične delovati takoj, ko naložite in priključite vaš iPhone® ali katero koli drugo avdio enoto. Za to lahko uporabite USB-vmesnik v sredinski konzoli oz. univerzalni avdio vmesnik ali AUX-vhod v sovoznikovem predalu.

Za vaš osebni izbor glasbe so poleg CD-/DVD-predvajalnika dodatno na voljo še interni trdi disk ("jukebox2) in dva čitalnika kartic SD. Ko vstavite kartico, lahko svojo glasbo preprosto poslušate preko predvajalnika glasbe v sistemu PCM.

S pripravo za prenosni telefon lahko preko vmesnika Bluetooth® enostavno povežete mobilne telefone s profilom za prostoročno telefoniranje (HFP). Mobilni telefon lahko ostane na svojem mestu.

Informacije o tem, katere funkcije in storitve, ki so navedene tukaj in v poglavju "Avdio in komunikacija", so razpoložljive v vaši državi in za vaš model Porsche, so na voljo v aplikaciji Porsche Car Configurator ali v Porsche Centru Ljubljana.