Sport Chrono Paket

718 Cayman

Sport Chrono Paket

Adrenalin s pritiskom na gumb, vključno s kurjo poltjo: opcijski paket Sport Chrono. Njegove funkcije omogočajo še bolj športne nastavitve vozila.

Na volanu je novo stikalo Mode, ki ga poznamo iz modela 918 Spyder. Za občutek vožnje kot v dirkalniku. Izbirate lahko med 4 nastavitvami, ne da bi vam bilo pri tem roke treba povsem odmakniti z volana: Normal, SPORT, SPORT PLUS in Individual , s katerim lahko vozilo še bolj individualno prilagodite svojemu osebnemu načinu vožnje.

Paket Sport Chrono v kombinaciji z menjalnikom PDK vključuje še 3 dodatne funkcije. Prva funkcija: Launch Control. Omogoča najboljše pospeševanje pri speljevanju, pravi dirkalni start. Druga funkcija: strategija prestavljanja na dirkalni stezi. Menjalnik PDK je sedaj pripravljen na izjemno kratke prestavne čase in optimalne prestavne točke za maksimalno pospeševanje.

Tretja funkcija je popolna novost v novem modelu 718 Boxster: SPORT Response. Motor in menjalnik s pomočjo gumba na sredini stikala za izbiro načina prilagodite za najhitrejši razvoj moči. To pomeni maksimalno odzivnost – za pribl. 20 sekund.

PSM Sport.

Sistem PSM v kombinaciji z opcijskim paketom Sport Chrono vključuje tudi način Sport. Omogoča precej bolj športno vožnjo, sistem PSM pa ostaja aktiven v ozadju. Za še intenzivnejše doživetje vožnje.

Dinamični nosilec menjalnika.

Prav tako sestavni del paketa Sport Chrono: dinamični nosilec menjalnika. Elektronsko krmiljeni sistem v največji možni meri zmanjšuje zaznavna nihanja in vibracije celotnega pogonskega sklopa. Povezuje prednosti trdega in mehkega vpetja menjalnika. Skratka, izboljšuje stabilnost vozila in udobje med vožnjo.