Zgradba

911 Carrera 4S

Novi 911

Motor, podvozje, karoserija. Vsaka komponenta modela 911 v sebi skriva večletne izkušnje, na tisoče idej in neznatno število razvojnih ur. Za vsako še tako majhno inovacijo bi lahko napisali svojo knjigo. Toda šele delovanje vseh posameznih komponent ustvari določen princip: skladen koncept celote ali, kakor ga včasih imenujejo naši inženirji, edinstvena tehnična zasnova modela 911.

Ta princip skrbi za to, da je 911 že od leta 1963 naprej pripravljen na izzive prihodnosti. Sedežna zasnova 2+2 predstavlja idealen koncept kompaktnega in čistokrvnega športnega avtomobila z osupljivo veliko prostora in svetlo prostornostjo.

Poleg sodi še kompakten motor v zadnjem delu vozila – optimalen pogon za 911. Mesto vgradnje poskrbi za veliko vlečno silo in poudarja edinstveni občutek vožnje z modelom 911.

Prtljago je v vozilu z zadaj vgrajenim motorjem logično mogoče shraniti v sprednji prtljažnik. Za udobna potovanja, izjemno praktičnost za vsakodnevne vožnje in visoko stopnjo samostojnosti čistokrvnega športnega avtomobila.

To predstavlja popolno osnovo za najvišjo stopnjo športnosti, ki jo vozilo vsak dan prenaša na cestišče.