Notranjost

911 Carrera S Cabriolet

Notranjost 911 Carrera S Cabriolet

Notranjost

Voznik mora vedno vedeti, kaj sledi. Nikoli ne sme izgubiti pregleda. Zaradi tega je v notranjosti vozila vse usmerjeno naprej: na spredaj vozeča vozila, naslednji ovinek, naslednjo spremembo smeri.

To je mogoče le takrat, ko so tehnika in design ter športnost in udobje harmonično povezani med seboj. Dokaz: nov športni volan z jasnim designom in visoko ergonomičnostjo. Dodaten primer: vzpenjajoča se sredinska konzola. Princip je v obeh primerih enak: usmerjenost na voznika. Enako velja tudi za nastavitve podvozja ali ločeno uravnavano 2-consko klimatsko napravo.

Upravljanje ne zahteva dolgega iskanja v podmenijih, tako da se lahko osredotočite na najpomembnejše – užitek v vožnji.

Za športen doprinos poskrbi 5 okroglih instrumentov, ki posredujejo predvsem eno: informacije. Hitro in natančno. Z videzom, kot ga je od znamke Porsche mogoče pričakovati. Z merilnikom števila vrtljajev motorja v središču.

Tehnika, ki vas vodi naprej – serijsko: novi sistem PCM (Porsche Communication Management), vklj. s spletnim navigacijskim modulom in 7-palčnim zaslonom na večkratni dotik. Sistem PCM vas poleg tega z modulom Connect Plus poveže z digitalnim svetom.

Kombinirani instrument s 4,6-palčnim barvnim zaslonom vam stalno posreduje podatke iz potovalnega računalnika, kot so npr. število dnevno prevoženih kilometrov, čas potovanja ali povprečna poraba goriva. Poleg tega prikazuje zemljevid navigacijskega sistema s prometnimi informacijami v realnem času, posreduje opozorila ali informacije o nastavitvah komunikacijskih in zvočnih sistemov.

Od inovativne tehnike do športnega udobja. Materiali so kakovostni in preprosti. Med drugim se uporabljata usnje in alkantara.

Poleg barv notranjosti ahatovo siva, črna in luksorsko bež* so na voljo še številne druge možnosti individualizacije z dvobarvnimi kombinacijami in posebnimi barvami ali z materiali, kot so karbonska vlakna, aluminij in kakovosten les.

*Steklo ima odsevne lastnosti. Pri tej barvi notranjosti lahko glede na vpad svetlobe pride do zrcaljenja vetrobranskega stekla. V Porsche Centru Ljubljana se dogovorite za testno vožnjo, da preverite, ali ste zadovoljni z izbrano barvo.