Sedeži

911 Carrera S Cabriolet

911 Carrera S Cabriolet sedeži

Sedeži

Športni sedeži 
Športni sedeži so udobni in vam zagotavljajo dobro oporo tudi pri dinamični vožnji skozi ovinke. Opremljeni so z električnim nastavljanjem višine sedeža in naslonjala ter z ročnim nastavljanjem vzdolžnega položaja.

Za doplačilo so na voljo popolnoma električno nastavljivi športni sedeži. Na primer z dodatnim nastavljanjem ledvene opore ter naklona in globine sedišča. Vključuje pa tudi obsežno pomnilno funkcijo in električno nastavljanje volana.

Športni sedeži plus 
Usnjeni športni sedeži plus, ki so na voljo kot dodatna oprema, vključujejo električno nastavljanje višine sedeža in naslonjala ter ročno nastavljanje vzdolžnega položaja. Stranice sedišča in naslonjala so trši, športno oblazinjeni ter zagotavljajo še boljšo stransko oporo.

Na voljo za doplačilo: prilagodljivi športni sedeži plus z usnjenim oblazinjenjem. Z električnim 18-smernim nastavljanjem položaja sedenja, med drugim stranic. Z obsežno pomnilno funkcijo in električnim nastvljanjem volana.

Športni školjkasti sedeži* 
Na voljo kot dodatna oprema: športni školjkasti sedeži s poklopnim naslonjalom, integrirano varnostno blazino za zaščito prsnega koša in ročnim nastavljanjem vzdolžnega položaja. Sedežna školjka je izdelana iz umetne mase, ojačane s steklenimi in karbonskimi vlakni. Površina školjke je iz karbonskih vlaken.

Ogrevanje in prezračevanje sedežev. Za vse izvedbe sedežev je na voljo opcijsko ogrevanje sedežev. Obsega sedišče, naslonjalo in stranici sprednjega sedeža. Tudi prezračevanje sedežev je mogoče naročiti za doplačilo (ni na voljo za športne školjkaste sedeže) – za prijetno počutje pri sedenju, tudi v vročini.

Zadnji sedeži 
Izjemno udobni za športni avtomobil: zadnji sedeži. Odlagalna površina za njimi nudi dodaten prostor za shranjevanje. Zahvaljujoč poklopnim naslonjalom imajo modeli 911 Carrera v zadnjem delu prostornino 260 litrov, modeli 911 Carrera Cabriolet oz. 911 Targa pa 160 litrov – dovolj za vso vašo prtljago.

Sistem za pritrditev otroških sedežev* 
Sistem za pritrditev otroških sedežev ISOFIX in Top Tether (samo coupeji) na zadnjih sedežih je del serijske opreme. Po želji lahko za sopotnikov sedež naročite sistem za pritrditev otroških sedežev ISOFIX, ki ponuja tudi možnost izklopa varnostne blazine.

* Otroških zadrževalnih sistemov ni dovoljeno uporabljati v kombinaciji s športnimi školjkastimi sedeži.