Zvočni sistem Burmester® 3D High-End Surround Sound

911 Carrera S Cabriolet

Zvočni sistem Burmester 911 Carrera S Cabriolet

Zvočni sistem Burmester® 3D High-End Surround Sound

Cesta je morda zadnje, kjer lahko nemoteno poslušate glasbo. To je dovolj dober razlog za povečanje užitka na Porschejev način – skupaj z najpomembnejšo nemško proizvodnjo kakovostnih zvočnih sistemov.

Rezultat: predvajanje zvoka na najvišji ravni, posebej prilagojeno vašemu vozilu 911. Številke govorijo naslednje: 12-kanalni ojačevalnik s skupno močjo 821 W, 12 zvočnikov, vklj. z aktivnim globokotonskim zvočnikom in 300 W ojačevalnikom razreda D, več kot 1.340 cm² membranske površine, frekvenčna krivulja od 35 Hz do 20 kHz.

Zvočni sistem Burmester® uporablja tudi patentiran integrirani globokotonski zvočnik, ki nadomešča ločeni globokotonski zvočnik, kot ga poznamo v drugih sistemih. Analogni in digitalni filtri so bili optimalno prilagojeni posebnemu mestu vgradnje. Tračni visokotonski zvočniki (Air-Motion-Transformer, AMT) zagotavljajo razpoznavno, jasno in nepopačeno predvajanje visokih tonov z odlično zvočno stabilnostjo.

Vsa ohišja zvočnikov so natančno medsebojno uglašena ter omogočajo naraven in poln prostorski zvok, tudi pri najvišji glasnosti.