Novi Porsche Communication Management (PCM)

911 Turbo Cabriolet

Novi Porsche Communication Management (PCM)

Izpopolnjen sistem PCM (Porsche Communication Management) predstavlja vašo osrednjo enoto za upravljanje vseh aplikacij sistema Infotainment – serijsko v vseh modelih. Sistem ima tudi visokoločljivostni zaslon na dotik z integriranim senzorjem približevanja, ki omogoča enostavno in preprosto upravljanje.

Infotainment prične delovati takoj, ko naložite in priključite svoj iPhone® ali katero koli drugo avdio enoto. Za to lahko preprosto uporabite USB-vmesnik ali AUX-vhod. Za vaš osebni izbor glasbe so poleg CD-/DVD-pogona dodatno na voljo še interni trdi disk ("jukebox") in dva čitalnika kartic SD. Ko vstavite SD-kartico, lahko svojo glasbo preprosto poslušate preko predvajalnika glasbe v sistemu PCM.

S pripravo za mobilni telefon lahko preko vmesnika Bluetooth® enostavno povežete mobilne telefone s profilom za prostoročno telefoniranje (HFP). Mobilni telefon lahko ostane na svojem mestu.

Informacije o tem, katere funkcije in storitve, ki so navedene tukaj in v poglavju "Porsche Connect", so razpoložljive v vaši državi in za vaš model Porsche, so na voljo v aplikaciji Porsche Car Configurator ali v Porsche Centru Ljubljana.