Sedeži

911 Turbo S

Sedeži

Električno nastavljivi športni sedeži

Omogočajo električno nastavljanje višine sedeža, naklona naslonjala ter naklona in globine sedišča. Nastavljati je mogoče tudi vzdolžni položaj in 4-smerno ledveno oporo.

Integrirani paket pomnilnih funkcij vključuje obe zunanji vzvratni ogledali in vse nastavitve voznikovega sedeža ter nastavitve volana, luči, brisalcev, klimatiziranja, zaklepanja vrat, sistema PCM in kombiniranega instrumenta.

Prilagodljivi športni sedeži plus

V modelih 911 Turbo S in 911 Turbo S Cabriolet serijsko vgrajeni prilagodljivi športni sedeži plus s športno oblazinjenimi, tršimi stranicami in dodatno ramensko podporo zagotavljajo popolno oporo.

Poleg tega so stranice sedišča in naslonjala individualno nastavljive – za izjemno udobno vožnjo na daljše razdalje ali natančno prilegajočo se stransko oporo na ovinkastih cestah. Na voljo je tudi pomnilna funkcija za vse položaje voznikovega sedeža (razen stranic).

Športni sedeži plus*

Športni sedeži plus so na voljo po želji in brez doplačila ter vključujejo električno nastavljanje višine sedeža in naslonjala ter ročno nastavljanje vzdolžnega položaja. Stranice sedišča in naslonjala so športno oblazinjene, trše in zagotavljajo dobro stransko oporo. Pri prilagodljivih športnih sedežih plus je školjka sedeža srebrno sive barve (modeli 911 Turbo) oz. usnjena (modeli 911 Turbo S).

Športni školjkasti sedeži**

Na voljo kot dodatna oprema: športni školjkasti sedeži s poklopnim naslonjalom, integrirano varnostno blazino za zaščito prsnega koša in ročnim nastavljanjem vzdolžnega položaja. Sedežna školjka je izdelana iz umetne mase, ojačane s steklenimi in karbonskimi vlakni. Površina školjke je iz vidnih karbonskih vlaken.

Vrtišča naslonjal so postavljena visoko na stranice, kar zagotavlja, da je stranska opora, značilna za školjkaste sedeže dirkalnikov, na voljo tudi v medeničnem predelu.

Zadnji sedeži

Izjemno udobni za športni avtomobil: zadnji sedeži. Odlagalna površina za njimi nudi dodaten prostor za shranjevanje.

Zahvaljujoč poklopnim naslonjalom imajo modeli 911 Turbo Coupé v zadnjem delu s prostornino 260 litrov dovolj prostora za vašo prtljago. V modelih 911 Turbo Cabriolet imate na voljo 160 litrov prostornine.

Otroški sedeži**

Sistem za pritrditev otroških sedežev ISOFIX in Top Tether na zadnjih sedežih je del serijske opreme. Po želji lahko za sopotnikov sedež naročite sistem za pritrditev otroških sedežev ISOFIX, ki ponuja tudi možnost izklopa varnostne blazine.

Ogrevanje in prezračevanje sedežev

Vsi sedeži so po želji brez doplačila opremljeni s tristopenjsko nastavljivim ogrevanjem. Obsega sedišče, naslonjalo in stranici sprednjega sedeža. V kombinaciji z ogrevanjem sedežev lahko sedeže (razen športnih školjkastih sedežev) na vašo željo opremimo tudi s prezračevanjem. Z aktivnim prezračevanjem perforiranega sredinskega dela sedeža in naslonjala ter s pasivnim prezračevanjem na stranicah se ustvarja zračni vrtinec, ki poskrbi za prijetno počutje pri sedenju, tudi v vročini.

* Ta možnost ne vključuje serijskega paketa pomnilnih funkcij.
** Otroških zadrževalnih sistemov ni dovoljeno uporabljati v kombinaciji s športnimi školjkastimi sedeži.