Zvočni sistem Burmester® High-End Surround Sound

911 Turbo

Zvočni sistem Burmester® High-End Surround Sound

Ikona iz Zuffenhausna sreča ikono iz Berlina. Govorimo o znamki Burmester®, ki v svetovnem merilu predstavlja enega najuglednejših ponudnikov vrhunske avdio opreme. Premoč zvočnega sistema Burmester® High-End Surround Sound je rezultat neštetih podrobnosti – in enega cilja: popoln zvok.

Številke govorijo naslednje: 12-kanalni ojačevalnik s skupno močjo 821 W, 12 zvočnikov, vklj. z aktivnim globokotonskim zvočnikom in 300 W ojačevalnikom razreda D, več kot 1.340 cm² membranske površine, frekvenčna krivulja od 35 Hz do 20 kHz.

Zvočni sistem Burmester® uporablja patentiran integrirani globokotonski zvočnik, ki je odlično vgrajen v karoserijo. Uporabljena tehnologija frekvenčne kretnice je skorajda nespremenjeno prevzeta iz vrhunske palete zvočnih sistemov. Analogni in digitalni filtri so bili optimalno prilagojeni posebnemu mestu vgradnje in uglašeni za dolgo poslušanje.

Tračni visokotonski zvočniki (Air-Motion-Transformer, AMT) zagotavljajo razpoznavno, jasno in nepopačeno predvajanje visokih tonov z odlično zvočno stabilnostjo. Vsa ohišja zvočnikov so natančno medsebojno uglašena in omogočajo optimalno globokotonsko osnovo, ločljivost tonov in impulzno natančnost. Rezultat: naraven in poln prostorski zvok, tudi pri najvišji glasnosti.