Design notranjosti

911 Carrera 4 GTS Cabriolet

911 Carrera 4 GTS Cabriolet

Design notranjosti

Le kaj pomaga lastni zagon brez jasnega cilja? Zato je toliko bolj pomembna notranjost, ki omogoča, da se popolnoma osredotočite na najpomembnejše. Tako, da hitro in jasno posreduje vse informacije, ki jih med vožnjo potrebujete.

To ideje še posebej športno odraža stikalo za izbiro načina vožnje na športnem volanu GT, s katerim lahko izbirate med 4 različnimi voznimi načini. Enako kot jasna razporeditev 5 okroglih instrumentov in intuitivno upravljanje sistema PCM (Porsche Communication Management), vklj. s spletnim navigacijskim modulom, na zaslonu na večkratni dotik ali z glasovnim upravljanjem.

Materiali so obenem kakovostni in športni. Prvi dokaz za to je napis modela črne barve na vstopni letvi. Naslednji je uporaba alcantare®, ki je bila preizkušena v športnem avtomobilizmu. Zagotavlja odlično oprijemljivost. Uporabljena je na volanskem obroču in na prestavni oz. izbirni ročici. Pa tudi na notranjih vratnih kljukah, naslonih za roke na vratnih oblogah, pokrovu predala sredinske konzole in stropni oblogi (pri coupéjih).

Tudi sredinski del sedežev je iz alcantare®. Na vzglavnikih pa je izvezen napis "GTS". Zadnja sedežna klop? Pri coupéjih se lahko odločite, da vam je ne vgradijo.

Paket notranje opreme GTS

Vse je mogoče nadgraditi. Tudi stvari, ki so že dosegle svoj vrhunec. Dokaz: opcijski paket notranje opreme GTS za športni kontrast.

Opcijski paket usnjenega oblazinjenja z razširjenim obsegom elementov iz alcantare® dopolnjujejo poudarki kontrastne karminsko rdeče ali rodijevo srebrne barve. Izvezen napis "GTS" na vzglavnikih je kontrastne barve. Prav tako tudi različni okrasni šivi in napis "PORSCHE" na predpražnikih. Varnostni pasovi in številčnica merilnika števila vrtljajev motorja so kontrastne barve.

Za še več športnosti: karbonska vlakna. Ta posebej lahek material najdemo na okrasnih obrobah armaturne plošče, vratih in na sredinski konzoli. Dotik športnega avtomobilizma.

Paket notranje opreme GTS novim modelom 911 GTS zagotavlja še večjo funkcionalnost in izrazit videz individualnosti. Za povsem lastno interpretacijo športa. In povsem individualen GTS.