Storitve

911 Carrera Cabriolet

911 storitve

Storitve

Zahvaljujoč brezžičnemu internetnemu dostopu lahko preko WLAN-naprav, npr. prenosnega oz. tabličnega računalnika ali pametnega telefona, internet uporabljate tudi v vozilu. Možna je tudi hkratna uporaba.

Serijsko za nove modele 911: telefonski modul vam omogoča preprosto upravljanje in izboljšano kakovost zvoka. SIM-kartico lahko vstavite neposredno v čitalnik SIM-kartic, ki je integriran v sistemu PCM, in telefonirate s pomočjo priprave za prostoročno telefoniranje. Ali pa se odločite za še preprostejši način: preko Bluetooth® povezave vašega mobilnega telefona. Po avtomatski seznanitvi se antena mobilnega telefona izključi, da varčuje z energijo baterije, in preklopi na zunanjo anteno vozila.

Pri vožnji s športnimi avtomobili je bila že od nekdaj v ospredju čim bolj tesna povezava med voznikom in vozilom. Z aplikacijo Porsche Car Connect ta postane še tesnejša, ne glede na to, koliko ste oddaljeni od vozila.

Na voljo imate uporabne funkcije, s pomočjo katerih lahko daljinsko upravljate svoj Porsche. Funkcija Carfinder vam na primer pokaže najkrajšo pot od vaše trenutne lokacije do vozila.

Remote Vehicle Status posreduje pregled najpomembnejših podatkov o vozilu 911. Lahko na primer prikličete ali preverite število prevoženih kilometrov in količino goriva oz. ali so okna in vrata odprta ali zaprta. Z oddaljenimi storitvami prikličete statistične vrednosti vašega vozila, na primer prevoženo razdaljo, povprečno hitrost ali porabo pri zadnji vožnji.

Še posebej praktično: z aplikacijo Porsche Car Connect lahko kjer koli in kadar koli sprožite klic v primeru okvare. Tudi status alarmne naprave lahko preverite kadar koli in kjer koli. Preko pametnega telefona lahko upravljate tudi zaklepanje vrat in poklop opcijskih električno poklopnih zunanjih vzvratnih ogledal. Dodatna funkcija aplikacije Porsche Car Connect: Porsche Vehicle Tracking System (PVTS) za lociranje ukradenega vozila.

Apple CarPlay®, s katerim lahko aplikacije na vašem telefonu iPhone® uporabljate tudi med vožnjo – in preko sistema PCM ali s pomočjo glasovnega upravljanja. Tako lahko telefonirate s pomočjo serijskega glasovnega upravljanja, pošiljate besedilna sporočila, jih predvajate in nanje odgovorite s funkcijo prepoznavanja govora "Siri" podjetja Apple®, poslušate glasbo in podcaste, ob vsem tem pa ostanete povsem osredotočeni na vožnjo.

S sistemom Porsche Connect in modulom Connect Plus imate dostop do uporabnih storitev, na primer prometnih informacij v realnem času. Tako že pred pričetkom vožnje veste, po kateri poti najhitreje prispete na cilj. Med vožnjo se prometne informacije v realnem času redno posodabljajo, s čimer se optimira tudi vaša pot.

Za boljšo orientacijo med vožnjo ali na cilju poskrbita GOOGLE® Street View in GOOGLE® Earth s 360° prikazom in satelitskimi posnetki v prikazu zemljevida sistema PCM. GOOGLE® Street View je zaradi vaše varnosti na voljo le, ko vozilo miruje.

Dodatne informacije o razpoložljivih storitvah in aplikacijah najdete na www.porsche.com/connect.