Novi Porsche Communication Management (PCM)

911 Carrera GTS Cabriolet

911 Carrera GTS Cabriolet

Novi Porsche Communication Management (PCM)

Izpopolnjen sistem PCM (Porsche Communication Management) predstavlja vašo osrednjo enoto za upravljanje vseh aplikacij sistema Infotainment – serijsko v vseh modelih. Sistem ima tudi visokoločljivostni zaslon na dotik z integriranim senzorjem približevanja, ki omogoča enostavno in preprosto upravljanje.

Infotainment prične delovati takoj, ko naložite in priključite svoj iPhone® ali katero koli drugo avdio enoto. Za to lahko preprosto uporabite USB-vmesnik ali AUX-vhod. Za vaš osebni izbor glasbe so poleg CD-/DVD-pogona dodatno na voljo še interni trdi disk ("jukebox") in dva čitalnika SD-kartic. Ko vstavite SD-kartico, lahko svojo glasbo preprosto poslušate preko predvajalnika glasbe v sistemu PCM.

S pripravo za mobilni telefon lahko preko vmesnika Bluetooth® enostavno povežete mobilne telefone s profilom za prostoročno telefoniranje (HFP). Mobilni telefon lahko ostane na svojem mestu.

Informacije o tem, katere funkcije in storitve, ki so navedene tukaj in v poglavju "Porsche Connect", so razpoložljive v vaši državi in za vaš model Porsche, so na voljo v aplikaciji Porsche Car Configurator ali v Porsche Centru Ljubljana.