Sistem luči

911 Carrera GTS Cabriolet

911 Carrera GTS Cabriolet

Sistem luči

Biksenonski glavni žarometi, vklj. s sistemom PDLS (Porsche Dynamic Light System)

Serijski biksenonski glavni žarometi vključujejo dinamično uravnavanje svetlobnega snopa, napravo za čiščenje žarometov in dinamične smerne luči, ki glavne žaromete obračajo glede na kot zasuka volana in hitrost vožnje v ovinek.

Ne zagotavljajo le dobre vidljivosti, temveč tudi boljši videz. 4-točkovne dnevne LED-luči so integrirane v žaromete. Tudi zavorne LED-luči so poudarjene s 4-točkovnimi diodami. Skupaj z zatemnjenimi, tridimenzionalnimi zadnjimi lučmi so postali prepoznavna značilnost novih modelov 911 GTS.

Glavni LED-žarometi črne barve, vklj. s sistemom PDLS Plus (Porsche Dynamic Light System Plus)

Visoka stopnja varnosti v kombinaciji s športnim designom: črni glavni LED-žarometi, vklj. s sistemom PDLS Plus, so na voljo kot opcijska oprema. LED-tehnologija je učinkovita in ima dolgo življenjsko dobo. Zaradi svetlobe, podobne dnevni, dodatno poskrbi za sproščeno vožnjo.

Posebnost sistema PDLS Plus: dinamični dolgi žarometi. Kamera zaznava svetlobo spredaj in nasproti vozečih vozil. Dinamični dolgi žarometi temu primerno stalno in brezstopenjsko prilagajajo svetlobni snop žarometov. Na ta način lahko že prej opazite potek ceste, pešce ali morebitno nevarnost, ne da bi pri tem ovirali ostale udeležence v prometu.