Design zunanjosti

Porsche 911 Carrera GTS

Porsche 911 Carrera GTS

Design zunanjosti

Sprednji del vozila je močan. Za to poskrbijo jasne in predvsem funkcionalne oblike. Velike odprtine za dovod zraka povečajo dovod zraka in poudarjajo športnost modelov GTS.

Design luči postavlja merila. Biksenonski glavni žarometi, vklj. s sistemom PDLS (Porsche Dynamic Light System), navdušijo z značilnimi 4-točkovnimi dnevnimi LED-lučmi.

Platišča upodabljajo športni avtomobilizem v najčistejši obliki. Črno (s svilenim sijajem) lakirana 20-palčna platišča 911 Turbo S s centralnim zaklepom prepričajo predvsem z večjo širino, odličnim oprijemom in zmogljivostjo na dirkalnih stezah. 20-palčna platišča Carrera S z 10-krakim designom so na voljo za doplačilo.

Zadnji del je izrazito mišičast. Je 44 mm širši kot pri modelu 911 Carrera S in zagotavlja občutno večjo vozno dinamiko v vsakem ovinku.

Vizualno izrazita: okrasna letev med zatemnjenimi zadnjimi lučmi modelov 911 Carrera GTS s pogonom na zadnji kolesi. Črne barve – enako kot sredinsko nameščena dvojna zaključka izpušne cevi serijskega športnega izpušnega sistema.

Ekskluzivno za modele s štirikolesnim pogonom: neprekinjen svetlobni segment z LED-tehnologijo. Za boljšo svetilnost. In nezamenljivi design.

Na kratko: še tako majhni detajli so medsebojno dosledno usklajeni. Za impresivno zmogljivost. Za izrazit videz. Za športni avtomobil, ki si zasluži oznako GTS.