Paket Sport Chrono

911 Carrera GTS

911 Carrera GTS

Paket Sport Chrono

Paket Sport Chrono omogoča še bolj športno nastavitev podvozja, motorja in menjalnika. In vas izstreli v nove športne sfere.

K temu bistveno prispeva tudi stikalo za izbiro načina na volanu, ki ga poznamo iz modela 918 Spyder. Izbirate lahko med 4 nastavitvami, ne da bi vam bilo pri tem roke treba povsem odmakniti z volana: Normal, SPORT, SPORT PLUS in Individual, s katerim lahko vozilo še bolj individualno prilagodite svojemu načinu vožnje.

V kombinaciji z menjalnikom PDK vključuje še 3 dodatne funkcije. Prva funkcija: Launch Control. Omogoča najboljše pospeševanje pri speljevanju.

Druga funkcija: strategija prestavljanja na dirkalni stezi. Menjalnik PDK je sedaj pripravljen na izjemno kratke prestavne čase in optimalne prestavne točke za maksimalno pospeševanje.

Tretja funkcija: SPORT Response. Motor in menjalnik s pomočjo gumba na sredini stikala za izbiro načina pripravite za najhitrejši razvoj moči. To pomeni maksimalno odzivnost – za 20 sekund. Grafični časovnik v kombiniranem instrumentu ponazarja, koliko časa je funkcija še na voljo.

Prav tako sestavni del paketa Sport Chrono: dinamični ležaji motorja. Elektronsko krmiljeni sistem v največji možni meri zmanjšuje zaznavna nihanja in vibracije celotnega pogonskega sklopa, predvsem motorja. Povezuje prednosti trdega in mehkega vpetja motorja. Skratka, izboljšuje stabilnost vozila in udobje med vožnjo.

Paket Sport Chrono sedaj vključuje tudi aplikacijo Porsche Track Precision, s katero lahko merite čase krogov in podatke o vožnji. Rezultate lahko s svojim pametnim telefonom zabeležite in upravljate ter delite in primerjate z drugimi vozniki. Aplikacija pri tem dostopa do sistema GPS in izjemno natančnih podatkov iz potovalnega računalnika ter vam pomaga, da izboljšate svojo vozno zmogljivost. Grafična in video analiza vam vsako milisekundo prikazujeta možnosti za izboljšave. Krog za krogom.