Udobje

911 Carrera GTS

911 Carrera GTS

Udobje

Instrumenti

Športni, ne modni. Neposredni, ne igrivi. 5 okroglih instrumentov posreduje predvsem eno: informacije. Hitro in natančno. Z videzom, kot ga je od znamke Porsche mogoče pričakovati. In z merilnikom števila vrtljajev motorja v središču. Številčnica ima napis "GTS". Kombinirani instrument z visokoločljivostnim 4,6-palčnim barvnim zaslonom stalno posreduje podatke iz potovalnega računalnika.

Športni volan GT

V novih modelih 911 GTS športni volan GT z zmanjšanim premerom in odlično oprijemljivostjo alcantare ® poskrbi za posebej športno upravljanje. Kraki so črne, vstavki pa srebrne barve. Vedno pri roki: stikalo za izbiro načina vožnje, s katerim lahko izbirate med 4 različnimi voznimi načini – neposredno na volanu.

Še bolj športen je v kombinaciji z opcijskim menjalnikom z dvojno sklopko (PDK). Športni volan GT ne dopolnjujeta le 2 obvolanski prestavni ročici iz masivne lahke kovine, ampak tudi gumb SPORT Response na stikalu za izbiro načina, ki motorju in menjalniku za 20 sekund omogoči maksimalno odzivnost.