Notranjost

911 GT2 RS

911 GT2 RS notranjost

Notranjost

Kdor daje jasne izjave, pričakuje jasne odgovore. Želi – in mora – vajeti vedno držati v svojih rokah. To še posebej velja za voznika. Kar pomeni, da so informacije na voljo v nekaj sekundah, ergonomija se natančno prilega, materiali so kakovostni in dovršeno preprosti. Na voljo je vse, razen vprašanj.

Instrumenti v 911 GT2 RS

Edinstvena govorica znamke Porsche: 5 okroglih instrumentov, ki so skupaj z merilnikom števila vrtljajev motorja na sredini vgrajeni v voznikov prostor. Številčnica je titanove barve, kazalec in oznake pa so rumeni. Za športni poudarek.

Digitalni prikaz prestave in prikaz za prestavljanje v višjo prestavo v ročnem načinu menjalnika PDK prispevata k učinkovitemu, športnemu načinu vožnje. Večfunkcijski prikazovalnik prikazuje vaš napredek – s prikazom polnilnega tlaka, uporabljene moči motorja ter vzdolžnih in prečnih pospeškov (sile pospeška).

Kombinirani instrument s 4,6-palčnim barvnim zaslonom stalno posreduje podatke iz potovalnega računalnika. Priklicati je mogoče tudi podatke sistema za nadzor tlaka v pnevmatikah (RDK) in štoparice opcijskega paketa Chrono. Poleg tega vas obvešča o nastavitvah komunikacijskih in zvočnih sistemov ali pa prikazuje zemljevid navigacijskega sistema.

Materiali v 911 GT2 RS

Materiali ponazarjajo jasne športne linije in najvišjo stopnjo kakovosti. Prevladujejo rdeča alcantara®, črno usnje in številni notranji elementi z vidnimi karbonskimi vlakni.

Alcantara® zagotavlja odlično oprijemljivost, je pralna in preprosta za vzdrževanje. Zaradi tega so z njo prevlečeni predvsem elementi, ki se jih v vozilu najpogosteje dotikamo: volanski obroč in izbirna ročica. Poleg tega tudi vratne kljuke, nasloni za roke v vratnih oblogah in pokrov predala v sredinski konzoli. Iz alcantare® so tudi stropna obloga in obloge A-, B- in C-stebričkov.

Vidna karbonska vlakna so na primer uporabljena na okrasni obrobi armaturne plošče, obrobi sredinske konzole in vstopnih letvah z napisom "GT2 RS".

Črno usnjeno oblazinjenje s črno alcantaro® je na voljo za doplačilo.