Porsche Design Chronograph 911 GT2 RS

911 GT2 RS

Porsche Design kronograf 911 GT2 RS ura

Porsche Design Chronograph 911 GT2 RS

Vsaka sekunda šteje. Zato je Porsche Design prvič zasnoval uro, katere design je enako kot 911 GT2 RS dosledno zasnovan za največjo zmogljivost: Porsche Design Chronograph 911 GT2 RS.

Ura, ki sta jo skupaj razvila Porsche Design in Porsche Motorsport, je ekskluzivno na voljo za voznike vozil 911 GT2 RS. Cilj: maksimalna zmogljivost, celo za vaše zapestje! Z novim kalibrom Ekskluzivne manufakture Porsche Design 01.200 s funkcijo flyback, optimiranim mostičkom urnega mehanizma in certifikatom COSC za točnost.

Ohišje je izdelano iz titana, enako kot varnostna kletka, ki je na voljo v paketu Weissach. Individualna številka šasije je vgravirana na hrbtni strani ohišja. Navijalni rotor je neposredna replika magnezijevega platišča iz paketa Weissach in lakiran z originalno barvo. Številčnica je izdelana iz pravega karbona s črtami GT srebrne kovinske barve. Design in barva številčnice sta popolnoma enaka barvam kombiniranega instrumenta in merilnika števila vrtljajev motorja modela 911 GT2 RS. Na skali merilnika hitrosti je največja hitrost modela 911 GT2 RS, 340 km/h, barvno poudarjena.

Chronograph 911 GT2 RS ima usnjeni pas s črno ali rdečo alcantaro® (v velikosti M in L). Zahvaljujoč sistemu, ki omogoča hitro menjavo, je pasova na uri mogoče zelo preprosto zamenjati. Oba sta seveda izdelana iz enakih materialov, kot se uporabljajo v notranjosti modela 911 GT2 RS.

Uro je mogoče skupaj z vozilom individualno naročiti izključno v Porsche centrih. Podrobnejše informacije so na voljo na www.porsche-design.com/timepieces.