Sedeži

911 GT2 RS

Sedeži 911 GT2 RS

Sedeži

Školjkasti sedeži*

Del serijske opreme: školjkasti sedeži so v celoti izdelani iz umetne mase, ojačane z vidnimi karbonskimi vlakni (CFRP). Poleg športnih karakteristik in posebej dobre stranske opore omogočajo tudi nastavljanje višine, kar pomeni, da je školjkasti sedež mogoče nastaviti do 30 mm niže oz. 20 mm više. Nastavljanje višine sedežev je električno, nastavljanje vzdolžnega položaja pa ročno. Prevleka je serijsko izdelana iz črnega usnja, rdeči sredinski del pa iz alcantare®. Z rdečim izvezenim napisom "GT2 RS" na vzglavnikih.

Športni školjkasti sedeži*

Opcijska oprema: školjkasti sedeži s poklopnim naslonjalom za lažji dostop do zadnjega dela vozila, integrirano varnostno blazino za zaščito prsnega koša in ročnim nastavljanjem vzdolžnega položaja za voznika in sopotnika.

Sedežna školjka je izdelana iz umetne mase, ojačane s steklenimi in karbonskimi vlakni. Površina školjke je iz vidnih karbonskih vlaken. Vrtišča naslonjal so postavljena visoko na stranice – za zelo dobro stransko oporo tudi v medeničnem predelu. Prevleka je serijsko izdelana iz črnega usnja, sredinski del je iz rdeče alcantare®, vzglavnike pa zaznamuje rdeč napisom "GT2 RS".

Prilagodljivi športni sedeži plus

Povezujejo šport in udobje, vsakodnevne vožnje in dirkalno stezo: opcijski prilagodljivi športni sedeži plus s stranicami iz usnja, sredinskim delom sedeža iz rdeče alcantare® in rdečim izvezenim napisom "GT2 RS" na vzglavnikih. S pomočjo električnega 18-smernega nastavljanja lahko sedeže optimalno prilagodite svojim potrebam glede višine sedeža, naklona sedeža in naslonjala, nastavitve vzdolžnega položaja ter 4-smerne ledvene opore. Poleg tega je mogoče stranice sedišč in naslonjal nastavljati individualno. Za prilegajočo se stransko oporo v ovinkih in za izjemno udobje na dolgih vožnjah.

* Otroških zadrževalnih sistemov ni dovoljeno uporabljati v kombinaciji s školjkastimi sedeži oz. športnimi školjkastimi sedeži.