Ideja 911 Turbo

911 Turbo

Ideja 911 Turbo

Velika premoč ne izhaja iz velikih besed. Včasih zadošča edinstven videz. Za 911 Turbo se je to zgodilo na pariškem avtomobilskem salonu leta 1974: moč in pristnost vozila sta se izkazali za senzacijo.

V času naftne krize in avtomobilske zadržanosti je Porsche pokazal svoje stališče. Brezkompromisno, dosledno. S prvim športnim avtomobilom s turbopolnilnikom. Svet je zadržal dih. In tako se zgodi z vsakim novim modelom 911 Turbo. Tudi tokrat.

Naši inženirji so znova dosegli nekaj posebnega: ostali so zvesti značilni liniji modela 911 Turbo, hkrati pa so jo razvili na novo.

Tako, da design ohranja svojo prepoznavnost. Njegovi detajli pa so postali za odtenek natančnejši, močnejši in agresivnejši. Tako, da še povečujejo na videz neprekosljivo moč modela 911 Turbo. Z novim sistemom Connect Plus pa 911 Turbo odkriva tudi nove digitalne poti.

Športni avtomobil pač. Še en? Ne, za nas je to še vedno tisti športni avtomobil. Popoln izraz naše znamke in razvojne filozofije. Kombinacija dih jemajoče zmogljivosti in inteligentne učinkovitosti.

Za 911 Turbo tako še vedno velja, da ni namenjen le samemu sebi. Gre za idejo, ki v sebi nosi predvsem eno: trajnost. Poleg današnje zmogljivosti nam namreč veliko pomeni tudi zmogljivost v prihodnosti.

Včeraj, danes in jutri: 911 Turbo je vozilo, ob katerem boste onemeli. Pospeši utrip časa. Brez senzacionalnosti. Brez postavljanja. Brez povzdigovanja glasu.

Dejstvo ostaja: veliko jih lahko zatrese prestol, a le eden ga lahko osvoji.