Druga komfortna oprema

Macan Turbo

Druga komfortna oprema

Zasteklitev Privacy
Močno zatemnjena zasteklitev Privacy zadnjega dela vozila v veliki meri ščiti pred neželenimi pogledi od zunaj v notranjost vozila.

Zvočna/termoizolacijska zasteklitev
Vsi modeli Macan so serijsko opremljeni s tonirano termoizolacijsko zasteklitvijo.
Opcijsko: zvočno in termoizolacijsko lepljeno steklo s povišano odbojnostjo infrardečih žarkov. Za prijetnejše vzdušje in več miru v notranjosti vozila.
Zvočna/termoizolacijska zasteklitev vključuje tudi tonirano zasteklitev zadnjega dela vozila, podobno kot je zasteklitev Privacy.

Paket komfortne osvetlitve
Paket komfortne osvetlitve vključuje brezstopenjsko nastavljivo ambientno osvetlitev v vratnih oblogah, LED-luči namesto žarnic, praktične bralne LED-lučke za potnike v zadnjem delu, 2 osvetljeni kozmetični ogledali, dodatno osvetlitev okolice vozila v zunanjih vzvratnih ogledalih na voznikovi in sovoznikovi strani ter LED-osvetlitev prostora za noge.
Opcijsko na voljo za vse modele Macan.

Senčni rolo
Za okna v zadnjem delu potniškega prostora so opcijsko na voljo ročni senčni roloji, ki ščitijo pred motečimi sončnimi žarki.
Opcijsko na voljo za vse modele Macan.

Senzor za dež
Sistem sprednjih brisalcev vključuje 3 hitrosti brisanja in avtomatsko uravnavani senzor za dež na vetrobranskem steklu.

Porsche Entry & Drive
Porsche Entry & Drive omogoča občutno zmanjšanje aktivne uporabe avtomobilskega ključa. Takoj ko se dotaknete vratne kljuke, sistem Porsche Entry & Drive odčita kodo za dostop, ki je shranjena v ključu. Če je koda prava, se vrata odklenejo. Zagon in izklop motorja poteka kot običajno s pomočjo kontaktnega ključa. Za zaklepanje zadošča dotik senzorja na zunanji strani vratne kljuke. Porsche Entry & Drive vozilo zaklene in hkrati aktivira blokado zagona motorja.
Opcijsko na voljo za vse modele Macan.