Prtljažnik

Macan Turbo

Prtljažnik

Velik prtljažnik novih modelov Macan je pripravljen na najrazličnejše možnosti uporabe – prostornina znaša 500 litrov. Predal za shranjevanje v stranici prtljažnega prostora ponuja dodaten prostor.
Zadnja klop je deljiva v razmerju 40 : 20 : 40. Če je popolnoma poklopljena, je na voljo do 1.500 litrov prostornine.
Prtljažni prostor lahko pred radovednimi pogledi in vplivi sonca zaščitite z odstranljivim prtljažnim rolojem. Prav tako lahko odstranite tudi vrečo za smuči, ki je na voljo kot opcijska oprema. Izven vozila jo lahko uporabljate za prevoz ali pa jo odstranite, da jo lahko očistite. Praktično in higienično obenem.
Opcijsko zračno vzmetenje omogoča udobnejše nalaganje prtljage, saj lahko s pritiskom na tipko znižate zadnji del vozila.
Vrata prtljažnika imajo veliko stekleno okno, ki je ogrevano in tonirano. S pritiskom na tipko se avtomatsko odprejo v 5 sekundah. Višino odpiranja lahko nastavite in shranite, tako da npr. ne zadenejo v strop garaže.
Management prtljažnega prostora
Management prtljažnega prostora je namenjen individualni razdelitvi prtljažnega prostora. Sistem vodil s pomično teleskopsko palico, pritrdilni pas in 4 premični pritrdilni obročki so namenjeni pritrjevanju predmetov. Obojestranska zaščitna podloga ščiti pred umazanijo in preprečuje premikanje prtljage. Pripadajoča predelna mreža poveča varnost, če je vozilo naloženo s prtljago.
Opcijsko na voljo za vse modele Macan.