Sedeži

Macan Turbo

Sedeži

Komfortni sedeži

Komfortni sedeži z električno 8-smerno nastavitvijo na voznikovi strani so idealni za sproščena potovanja in praktična za upravljanje. Vključujejo možnost nastavljanja vzdolžnega položaja, višine ter naklona sedišča in naslonjala. Sredinski deli sedežev iz alcantare® poskrbijo za športni poudarek.

Serijsko na voljo za Macan S, Macan S Diesel in Macan.

8-smerno nastavljivi športni sedeži

Če si želite še več športnosti, se lahko odločite za ekskluzivne 8-smerno nastavljive športne sedeže. Odlično poudarjajo občutek sedenja v športnem avtomobilu. Funkcija električnega 8-smernega nastavljanja na voznikovi in sovoznikovi strani vključuje nastavljanje vzdolžnega položaja, višine ter naklona sedeža in naslonjala.

Paket notranje opreme GTS, ki je na voljo za model Macan GTS, ter paket notranje opreme Turbo vključujeta: sredinski deli sedežev iz alcantare®, ki spominjajo na dirkalni šport. In za še bolj športno podobo: kontrastni šivi karminsko rdeče ali rodijevo srebrne barve. Izvezen napis "GTS" na vzglavnikih je kontrastne barve in zaokroža sliko vrhunskega športnika.

Opcijsko in ekskluzivno na voljo za Macan GTS.

Komfortni sedeži s paketom Comfort Memory (14-smerna nastavitev)

Si želite visoko raven udobja na voznikovi in sovoznikovi strani? Komfortni sedež s paketom Comfort Memory poleg 8-smerne nastavitve ponujajo še dodatne možnosti nastavljanja sedežev. Tako lahko nastavljate tudi ledveno oporo, podaljšek sedišča in volan. Individualne nastavitve, kot je npr. položaj sedenja na voznikovi in sovoznikovi strani, vključno z ledveno oporo, se lahko shranijo – prav tako položaj volana in zunanjih vzvratnih ogledal.

Za Macan Turbo na voljo brez doplačila. Opcijsko na voljo za vse ostale modele Macan.

Prilagodljivi športni sedeži s paketom Comfort Memory (18-smerna nastavitev)

Prilagodljivi športni sedeži s paketom Comfort Memory ponujajo najvišjo raven športnosti in sedežnega udobja. Stranice sedežev so izrazite in posebno visoke. S pomočjo električnega 18-smernega nastavljanja lahko sedeže optimalno prilagodite svojim potrebah glede višine sedeža, naklona sedeža in naslonjala, sedišča, vzdolžnega položaja in 4-smerne ledvene opore. Volan je električno nastavljiv. Shranite lahko naslednje funkcije: položaj sedeža za voznika in sovoznika, vključno s položajem ledvene opore ter volana in zunanjih vzvratnih ogledal.

Serijsko na voljo za Macan Turbo. Opcijsko na voljo za vse modele Macan.

Ekskluzivno na voljo le v paketu notranje opreme Turbo: kontrastni elementi granatno rdeče in rodijevo srebrne barve ter elementi iz alcantare®. In izvezen napis "turbo" na vzglavnikih, ki poskrbi za dodaten poudarek.

Paket notranje opreme Turbo je opcijsko in ekskluzivno na voljo za Macan Turbo.

Ogrevanje sedežev/volana

Za vse izvedbe sedežev je na voljo ogrevanje sprednjih sedežev oz. paket ogrevanja sprednjih in zadnjih sedežev. Opcijsko je na voljo tudi funkcija ogrevanja volana, ki prijetno ogreva volanski obroč.

Prezračevanje sedežev

Opcijsko prezračevanje sprednjih sedežev zagotavlja še več udobja na daljših vožnjah in poleti. Na voljo samo v kombinaciji z ogrevanjem sedežev, paketom Comfort Memory ali prilagodljivimi športnimi sedeži. Funkcija ni primerna za sedeže s sredinskim delom iz alcantare®.

Opcijsko na voljo za Macan Turbo, Macan S, Macan S Diesel in Macan.

Zadnji sedeži

Zadnja sedežna klop je prilagodljivo poklopna v treh delih – ali v celoti, če je to potrebno. Zasnova prilagodljivega sredinskega sedeža omogoča, da z njegovim poklopom pridobite odprtino za prevoz daljših predmetov oz. vreče za smuči, ki je na voljo za doplačilo. Ima tudi poklopen naslon za roke, ki v kombinaciji z opcijskim paketom predalov obsega 2 dodatnimi držali za pijačo. Upravljanje zadnje sedežne klopi je zelo enostavno: sprostitev in poklop sedeža – končano.

Otroški sedeži

Program dopolnilne opreme Porsche Tequipment vključuje otroške sedeže Porsche s posebnim designom, ki izpolnjujejo visoke varnostne standarde. Testirani in odobreni so bili posebej za vozila znamke Porsche. Tako potnikom do starosti dvanajst let zagotavljajo zaščito in udobje. Tkanine so zračne, koži prijazne in enostavne za vzdrževanje. Prevleka je snemljiva in pralna.

Otroška sedeža Porsche Baby Seat in Porsche Junior Seat ISOFIX imata tudi samostojen 5-točkovni sistem pasov s centralno nastavitvijo dolžine, ki še dodatno izboljšuje varnost.

Pritrdišča ISOFIX* so za zunanje zadnje sedeže del serijske opreme. Na vseh zadnjih sedežih so serijsko nameščena dodatna pritrdišča varnostnih pasov, t. i. Top Tether.

* ISOFIX je varen sistem za enostavno namestitev otroških sedežev, ki vzpostavi togo povezavo med karoserijo in otroškim sedežem.