Značaj

Macan Turbo

Značaj

Nekateri so osredotočeni na prosti čas, spet drugim je družina na prvem mestu. Macan je pripravljen na številne življenjske izzive.

Motor: 2 litra gibne prostornine, 4 valji – in še vedno govorimo o športnem avtomobilu? Seveda – če je to vozilo znamke Porsche. S 185 kW (252 KM) in pospeškom od 0 do 100 km/h v 6,7 s lahko novi Macan doseže veliko. Tudi na področju učinkovitosti.

Ostale značilnosti vključujejo 18-palčna platišča Macan in črne zavorne čeljusti. Na voljo je širok spekter barv in dekorativnih elementov, ki vašemu vozilu dajejo pridih individualnosti.

Notranjost: ergonomska, večfunkcionalna in tipična za športno vozilo. Doživetje vožnje v notranjosti vozila Macan postane še intenzivnejše z novim sistemom PCM (Porsche Communication Management), ki predstavlja osrednji sistem za upravljanje avdio enot, telefona in navigacije. Priprava za mobilni telefon omogoča enostavno povezavo preko vmesnika Bluetooth®. Integrirani senzor približevanja po zaznanem gibu roke v bližini zaslona prikaže ustrezne menijske vsebine, ki jih lahko nato intiutivno izberete z večdotičnimi gibi. Ostala opcijska oprema, ki vam omogoča uspešno soočanje z življenjskimi izzivi, vključuje npr. navigacijski modul, modul Connect Plus, ogrevanje sprednjih in zadnjih sedežev ali naše otroške sedeže in sisteme za management prtljažnega prostora.