Ideja Macan

Macan

Ideja - Macan

Tistemu, ki za seboj raje pušča svoje lastne sledi, ni treba slediti tistim, ki jih puščajo drugi. Tako in nič drugače razmišljamo o vozilih, ki jih imenujemo kompaktni športni terenci: 5 vrat, 5 sedežev, štirikolesni pogon – in seveda višji položaj sedenja. Se vam ne zdi, da nekaj manjka?

Nekaj, kar bi vdihnilo življenje. Kar bi omogočilo, da bi začutili cesto povsem od blizu. Kar bi nam poklonilo intenziven užitek v vožnji. In veliko prostora za hobije, prosti čas in šport. Vendar brez kompromisov. Kompakten, osredotočen in intenziven, vendar še vedno izjemno močan. Primeren za vsakodnevne vožnje, vendar nikoli vsakdanji.

Na osnovi teh meril smo izdelali vozilo Macan. V 5 različnih izvedbah. Vsaka od njih je športno vozilo. Vsaka je nezamenljiva v svojem segmentu. Vsaka je pravi Porsche – od designa, vozne dinamike pa vse do opreme. Vse od dinamičnega osnovnega modela do zelo športne S-izvedbe in zmogljivejšega GTS-modela, od učinkovitega maratonca z dizelskim motorjem pa vse do izvedbe s turbo motorjem, ki v svojem razredu postavlja merila zmogljivosti.

Vsi modeli Macan so razviti, testirani in izdelani v skladu s filozofijo znamke Porsche. V praksi to pomeni, da športnost z dirkalne steze prenašamo v vaše vsakodnevno življenje. Naredimo jih kar najbolj učinkovite. Seveda prav tako varne in udobne. Nič ni ostalo nepreizkušeno. Vse dokler naši inženirji niso dosegli svojega visoko zastavljenega razvojnega cilja: izdelati prvo športno vozilo med kompaktnimi športnimi terenci.

Macan – izdelan za intenzivno življenje, v katerem je stalno prisotna neizmerna želja po vznemirljivih doživetjih. Življenje, v katerem novi izzivi predstavljajo stalno pogonsko moč. Izdelan za življenje, ki ne dovoli, da bi ga ovirale navade in običaji. In je zaradi tega avtentičen. Neposreden in intimen.

Športni avtomobil pač. Takšen, ki nam tudi v vsakodnevnem življenju daje tisto, kar iščemo: občutek, da smo živi.

Macan. Intenzivno Porsche.