Novi Porsche Communication Management (PCM)

Macan

Novi Porsche Communication Management (PCM)

Sistem PCM (Porsche Communication Management) predstavlja osrednjo enoto za upravljanje avdio enot, navigacije in komunikacijskih funkcij.

Sistem PCM upravljate preko novega 7-palčnega zaslona na večkratni dotik. Integrirani senzor približevanja po gibu roke v bližini zaslona prikaže ustrezne menijske vsebine, ki jih lahko nato enostavno upravljate z večdotičnimi gibi.

Infotainment prične delovati takoj, ko naložite in priključite vaš iPhone® ali katero koli drugo avdio enoto. Za to lahko uporabite USB-vmesnik v sredinski konzoli oz. univerzalni avdio vmesnik ali AUX-vhod v sovoznikovem predalu.

Za vaš osebni izbor glasbe so poleg CD-/DVD-predvajalnika dodatno na voljo še interni trdi disk ("jukebox") in dva čitalnika kartic SD. Ko vstavite kartico, lahko svojo glasbo preprosto poslušate preko predvajalnika glasbe v sistemu PCM.

S pripravo za prenosni telefon lahko preko vmesnika Bluetooth® enostavno povežete mobilne telefone s profilom za prostoročno telefoniranje (HFP). Mobilni telefon lahko ostane na svojem mestu.

Informacije o tem, katere funkcije in storitve, ki so navedene tukaj in v poglavju "Avdio in komunikacija", so razpoložljive v vaši državi in za vaš model Porsche, so na voljo v aplikaciji Porsche Car Configurator ali v Porsche Centru Ljubljana.