Zvočni sistem Burmester® High-End Surround Sound

Macan

Zvočni sistem Burmester® High-End Surround Sound

Kot proizvajalci športnih avtomobilov radi premikamo meje – tudi zvočne. Dokaz: vozilu Macan optimalno prilagojen zvočni sistem Burmester® High-End Surround Sound. Zvočne valove spreminja v enkratno čutno doživetje – in glasbo v ekskluzivno doživetje zvoka.

Zvočni sistem, ki ga je razvil Burmester® – eden najbolj uveljavljenih ponudnikov vrhunske avdio opreme na svetu – je na voljo kot del opcijske opreme.

Uporabljene tehnologije: na visoki ravni vrhunskih zvočnih sistemov, ki jih ponuja Burmester®. Najsodobnejše in prvič v vozilu tega razreda. Ekstravaganca: brezkompromisna. Izdelava: odlična.

Zvok: fenomenalen. Odličnost sistema je rezultat neštetih podrobnosti – in enega cilja: popoln zvok.

Že številke zvenijo impresivno: 16-kanalni ojačevalnik s skupno močjo več kot 1.000 W, 16 zvočnikov, vklj. z aktivnim globokotonskim zvočnikom in 300 W ojačevalnikom razreda D, več kot 2.400 cm2 membranske površine, frekvenčna krivulja od 30 Hz do 20 kHz.

Uporabljena tehnologija frekvenčne kretnice je skorajda nespremenjeno prevzeta iz vrhunske palete zvočnih sistemov Burmester®. Analogni in digitalni filtri so bili optimalno prilagojeni posebnemu mestu vgradnje in uglašeni za dolgo poslušanje. Tračni visokotonski zvočniki zagotavljajo razpoznavno, jasno in nepopačeno predvajanje visokih tonov z odlično zvočno stabilnostjo.

Elegantno jasen design z galvaniziranimi obrobami in napisi Burmester ® na izbranih zvočnikih tudi optično poudarjajo ekskluzivnost zvočnih sistemov Burmester® High-End Surround Sound. Brezkompromisno razkošje zvoka in designa.

Opcijsko na voljo za vse modele Macan.