Design notranjosti

Novi Macan

Design notranjosti

Lovite doživetje za doživetjem. Pri tem pa želite seveda ohraniti nadzor nad dogajanjem. Športna sprednja sedeža dajeta občutek, značilen za Macan: ste sicer nekoliko višje nad cestiščem, vendar ste z njim zelo tesno povezani.

Kot proizvajalec športnih avtomobilov zelo dobro vemo, da morata voznik in vozilo tvoriti celoto. Zato ne le, da sedite v vozilu Macan, arhitektura notranjosti vas preprosto integrira v vozilo.

Zaradi tridimenzionalne razporeditve elementov za upravljanje imate občutek, kot da sedite v pilotski kabini. Posebej kratka je pot od serijskega večfunkcijskega volana do izbirne ročice menjalnika z dvojno sklopko (PDK) ter najpomembnejših funkcij vozila – z naprej vzpenjajočo se sredinsko konzolo, značilno za športne avtomobile. Kontaktna ključavnica je na levi strani – tipično za Porsche.

Posebnost, na katero smo še posebej ponosni, predstavlja nov 10,9-palčni zaslon na dotik sistema PCM (Porsche Communication Management). Njegov novi design nudi polno visoko ločljivost (full HD) in začetni zaslon, ki ga je mogoče prilagoditi po meri. Nova, intuitivna zasnova menijev omogoča zelo hiter dostop do najpomembnejših funkcij.