Design zunanjosti

Panamera 4 E-Hybrid

Design zunanjosti

Poraba goriva/emisije* za model Panamera 4 E-Hybrid: kombinirana vožnja 2.5 l/100 km; emisije CO2 (kombinirana vožnja) 56 g/km; poraba elektrike (kombinirana vožnja) 15.9 kWh/100 km.

Ali mora športna limuzina dejansko izgledati kot limuzina? Ali naj bo raje bolj atletska? Na primer z napeto strešno linijo z nizkim in harmoničnim potekom, ki prej spominja na dvosed?

Silhueta in sorazmerja novih modelov Panamera so še bolj Porschejevski kot kadar koli prej. Jasni robovi luči, močne mišice in izostrena silhueta športnega avtomobila poudarjajo natančnost novega designa.

Medosna razdalja je v primerjavi s predhodnim modelom daljša za 3 cm – krajši previs spredaj in daljši zadaj ustvarjajo optično dinamiko. Z močnejšim skulpturiranjem stranskega dela vozila je to pridobilo tipično Porschejevski pas in lahkotnost.

Markantna prepoznavna značilnost sprednjega dela: glavni LED-žarometi s 4-točkovnimi dnevnimi lučmi, pri Panameri Turbo vključno s sistemom PDLS (Porsche Dynamic Light System).

Značilnosti vseh modelov Panamera: svetlobni segment na zadnjem delu in ozke tridimenzionalne zadnje luči z LED tehnologijo in 4-točkovnimi zavornimi lučmi. Pomični zadnji usmernik zraka, integriran v karoserijo, zmanjša vzgon na zadnji premi pri velikih hitrostih.