Notranjost

Panamera 4 E-Hybrid

Notranjost

Športen za kratek izlet na dirkalno stezo. Udoben za dolgo potovanje štirih oseb. To ni izbira "ali-ali". Ampak Panamera. Njena premišljena ergonomija športnega avtomobila je osredotočena na voznika in zmogljivost – ne da bi pri tem zanemarila dobro počutje potnikov.

Primer: vzpenjajoča se sredinska konzola za hiter premik roke z volana na izbirno ročico. Nov koncept upravljanja in prikazov: Porsche Advanced Cockpit z novo sredinsko konzolo z videzom stekla in tipkami, občutljivimi na dotik, z logično razporeditvijo. Visokoločljivostni 12-palčni zaslon na dotik. Kombinirani instrument s sredinsko nameščenim analognim merilnikom števila vrtljajev motorja in z 2 visokoločljivostnima zaslonoma levo in desno. Večfunkcijski športni volan.

Kaj še? Odločite se: izvedbe sedežev, usnje ali dvobarvna oprema? Plemenite vrste lesa, aluminij ali karbonska vlakna? Športen? Razkošen? Oboje? Naša bogata paleta možnosti individualizacije izpolni skorajda vse vaše želje.

Ambientna osvetlitev z notranjo svetlobno opremo za zadnji del vozila

Za doplačilo je na voljo ambientna osvetlitev z notranjo svetlobno opremo za zadnji del vozila: neposredna osvetlitev notranjosti, ki še zvišuje stopnjo udobja v vozilu. Pri tem lahko izbirate med 7 barvami luči in sami nastavljate njihovo jakost.