Porsche E-Performance

Panamera 4 E-Hybrid

Porsche E-Performance

Porsche E-Performance

Porsche E-Performance je vse, kar pričakujete od vozila znamke Porsche. In še več. Kurja polt. Pospeški. Adrenalin. Ker nismo zadovoljni le s povečanjem učinkovitosti, če lahko obenem do skrajnosti poženemo tudi zmogljivost in užitek v vožnji. Obstaja namreč dober razlog, zakaj vse naše izkušnje in uspehi iz športnega avtomobilizma odločilno vplivajo na razvoj vozil.

Osrednji del koncepta Porsche E-Performance je vozilo. Naša tehnologija priključnega hibridnega pogona mora zato izpolnjevati dve strogi zahtevi. Drastično mora zmanjšati porabo goriva in emisije izpušnih plinov. Poleg tega pa mora voznika tudi trdno zasidrati v sedež vozila. Natanko tako, kot se za Porsche spodobi.

Človek potrebuje pogum, da preizkusi nekaj novega. To seveda že vemo. A kljub temu vztrajamo pri tem načelu. Torej ni treba posebej poudarjati, da smo za svoj naslednji korak pri Porsche E-Performance uporabili športni avtomobil, ki je revolucioniral segment limuzin.

Rezultat našega dela je enaka mera zmogljivosti in uporabnosti. Hibridni pogon, ki odlično združuje motor z notranjim zgorevanjem in elektromotor. Za vsakodnevne vožnje. Za izjemno doživetje vožnje. Za prihodnost športnega avtomobila.