Porsche Rear Seat Entertainment

Panamera 4 E-Hybrid

Porsche Rear Seat Entertainment

Velik kino v drugi vrsti: nov sistem Porsche Rear Seat Entertainment je posebej zasnovan za izpolnjevanje visokih zahtev v vozilu znamke Porsche ter nudi polno integrirano in povezano ponudbo vsebine sistema Infotainment na poti. Oba sistema je mogoče odstraniti iz držal in tako preprosto uporabljati tako v vozilu kot tudi izven njega.

Porsche Rear Seat Entertainment se preko omrežja WLAN poveže s sistemom PCM (Porsche Communication Management) ter tako omogoči dostop do radia, medijev, navigacije in funkcij vozila Panamera. Dva ločena 10-palčna zaslona na dotik na hrbtni strani naslonjal sprednjih sedežev, interni pomnilnik s kapaciteto 32 GB, reža za kartice microSD in vmesnik mikro USB, Bluetooth® in NFC (Near Field Communication, komunikacija kratkega dosega) ponujajo številne možnosti za razvedrilo. Preko povezave z WLAN-usmerjevalnikom modula Connect Plus pridobite dostop do interneta in s tem tudi okoli milijon aplikacij in iger, filmov in glasbe, zvočnih knjig, elektronskih knjig in pisarniških aplikacij iz trgovine GOOGLE® Play.

Za neomejeno doživetje zvoka je zvok mogoče predvajati preko integriranih zvočnikov, zvočnega sistema vozila ali brezžičnih Bluetooth® slušalk.