Sedeži

Panamera 4 E-Hybrid

Sedeži

Sprednji sedeži

Sprednji sedeži so udobni in zagotavljajo oporo pri dinamični vožnji skozi ovinke, brez omejitev. Električno je mogoče nastavljati višino sedeža, naklon sedišča in naslonjala ter vzdolžni položaj sedeža.

Komfortni sedeži

Panamera Turbo je spredaj opremljena s komfortnima sedežema s pomnilno funkcijo, ki sta 14-smerno električno nastavljiva. Poleg tega omogočata nastavljanje vzdolžnega položaja sedišča ter 4-smernih ledvenih opor za voznika in sopotnika. Pomnilna funkcija poleg položaja sedeža shrani tudi položaj volana, obeh zunanjih vzvratnih ogledal in druge individualne nastavitve vozila.

Prilagodljivi športni sedeži

Prilagodljivi športni sedeži (18-smerna električna nastavitev) s pomnilno funkcijo so na voljo kot dodatna oprema in nudijo še boljšo stransko oporo – zaradi višjih stranic sedišča in naslonjala. So električno nastavljivi ter tako zagotavljajo udobje na daljših poteh in natančno prilegajočo se stransko oporo pri vožnji skozi ovinke.

Zadnji sedeži

Njihova glavna značilnost: 2 posamična sedeža. Z veliko prostora za noge in glavo ter dobro stransko oporo pri dinamični vožnji skozi ovinke brez zmanjšanja udobja. Po želji lahko za zadnji del vseh modelov Panamera naročite tudi komfortne sedeže z električnim nastavljanjem naslonjala, nastavljanjem vzdolžnega položaja sedišča in ledveno oporo. Poleg tega lahko – odvisno od opreme – sopotnikov sedež nastavljate tudi iz zadnjega dela vozila. V kombinaciji s prilagodljivimi športnimi sedeži spredaj so tudi zadnji sedeži na voljo v športni izvedbi – z višjimi stranicami.

Ogrevanje in prezračevanje sedežev

Sprednji sedeži novih modelov Panamera so opremljeni s funkcijo ogrevanja sedežev, pri modelu Panamera Turbo je ogrevanje na voljo tudi za zadnje sedeže. Sistem prijetno ogreva sedišče in naslonjalo sedeža. Opcijsko prezračevanje sedežev deluje z aktivnim zračenjem perforiranega sredinskega dela sedeža in naslonjala ter skrbi za prijetno počutje pri sedenju – tudi v vročini.

Masažna funkcija

Komfortni sedež so za doplačilo na voljo tudi z masažno funkcijo – spredaj in zadaj. 10 zračnih blazin v naslonjalu sedeža masira hrbtne mišice. Na izbiro je 5 programov in 5 intenzivnostnih stopenj. Za več udobja pri sedenju in na daljših poteh.