Ideja Panamera

Panamera 4S Sport Turismo

Panamera 4S Sport Turismo

Ideja Panamera

Pred vami je športni avtomobil, ki udejanja vse, kar potrebujete za napredek. V službi. V vsakodnevnem življenju. In ob posebnih priložnostih. Projekti v predalu? Kraji, ki ste si jih vedno želeli obiskati? Neizpolnjeni športni cilji? Pojdimo.

Začeti, narediti, dokončati. To je princip Panamere Sport Turismo. Vozila, ki ga odlikujejo izrazita športnost, odlična primernost za vsakodnevne vožnje in design, ki novih standardov ne določa le pri znamki Porsche, ampak tudi pri ostalih. Segment? Ne pripada nobenemu. Prav tako nobeni niši. Ceste veliko raje osvaja neposredno.

Poganja ga nova generacija zmogljivih motorjev. Naprej pa ga žene pogum, da kljubuje ustaljenim navadam. Pravi Porsche? Netipična Panamera? Nova Panamera Sport Turismo opredeljuje predvsem samo sebe.

Zasnovana je za ljudi, ki ne čakajo, da jim drugi povedo, kaj morajo storiti. Za tiste, ki imajo pogum, da nekaj naredijo. Po možnosti takoj.

Nova Panamera Sport Turismo. Poganja jo pogum.

Novi modeli Sport Turismo natančno sledijo načelu Panamere: zmogljivost in udobje se ne izključujeta, ampak dopolnjujeta. Tudi dinamika in učinkovitost si ne nasprotujeta – naši inženirji si ju prizadevajo izboljšati v enaki meri.

Vse lepo in prav, toda Panamera je v izvedbi Sport Turismo naredila še korak dlje – ne le na področju designa. Namesto iskanja kompromisov je poklic, družino, prosti čas in užitek v vožnji združila v dinamično uravnoteženo enoto. Zasnova sedežev: 4 + 1. Prostoren prostor za glavo in noge. Velik prtljažnik za predstavitvene mape, dirkalno kolo z ogrodjem iz karbonskih vlaken in prtljago. Ali za sestanek s posebej pomembno osebo: z vami.

Sistemi za uravnavanje podvozja, kot je na primer Porsche Dynamic Chassis Control Sport (PDCC Sport) ali krmiljenje zadnje preme, poskrbijo za intenzivnejše doživetje vožnje in višjo stopnjo varnosti. Z asistenčnimi sistemi, na primer s sistemom Porsche InnoDrive, pa vožnja postane varnejša in bolj sproščena. S sistemom Porsche Connect so vsi modeli Panamera Sport Turismo popolnoma digitalno omreženi. Natanko to človek potrebuje na poti v prihodnost.

Najmočnejši pogon vseh časov? Sanje. In pogum, da jih uresničite.