Kombinirani instrument

Panamera Turbo

Kombinirani instrument

Ko analognost sreča digitalnost: nov kombinirani instrument modelov Panamera spominja na Porschejevo zgodovino športnega avtomobilizma – in je hkrati tako moderen, kot je le lahko.

V sredini, neposredno v vidnem polju voznika je analogni merilnik števila vrtljajev motorja – popolnoma klasičen, z iglo. Levo in desno sta nameščena visokoločljivostna zaslona. Na zaslonih je po potrebi mogoče prikazati različne informacije, na primer navigacijskega sistema ali asistence za nočno vidljivost.

Levo, tik ob merilniku števila vrtljajev je nameščen merilnik hitrosti. Na sredini merilnika je mogoče prikazati na primer podatke tempostata z uravnavanjem razdalje. Za zaslon na zunanji levi strani je po želji mogoče izbrati prikaz omejitve hitrosti, prepoznavanje prometnih znakov ali zunanjo temperaturo.

Na desni strani so možnosti še bolj raznolike. Na notranjem zaslonu najdete prikaz potovalnega računalnika, prikaz količine goriva ali prikaz dosega. Na zunanji desni strani je mogoče prikazati čas. Poleg tega pa lahko prikažete tudi zemljevid navigacijskega sistema.