Zvočni sistem Burmester® 3D High-End Surround Sound

Panamera Turbo

Zvočni sistem Burmester® 3D High-End Surround Sound

Koncertna dvorana s 4 najboljšimi sedišči? Panamera. Zvočni sistem Burmester® 3D High-End Surround Sound uprizarja zvok kot v eni izmed najboljših koncertnih dvoran na svetu. Potniki so deležni celotne širine odra s prepoznavno porazdelitvijo instrumentov v prostoru.

Malo tišine za skupno moč 1.455 W, 21 individualno krmiljenih zvočnikov, vključno z aktivnim globokotonskim zvočnikom s 400 W ojačevalnikom razreda D, 2-smerni centralni sistem in več kot 2.500 cm² skupne membranske površine. Tračni visokotonski zvočniki zagotavljajo razpoznavno, jasno in nepopačeno predvajanje visokih tonov z odlično zvočno stabilnostjo. Vsa ohišja zvočnikov so natančno medsebojno uglašena in omogočajo optimalno globokotonsko osnovo, ločljivost tonov in impulzno natančnost. Rezultat je naraven in poln prostorski zvok, tudi pri najvišji glasnosti. Posebej navdušujoče je novo 3D doživetje zvoka, ki nastaja s pomočjo zvočnikov, integriranih v strešne stebričke, in posebnega 3D algoritma.

Tudi vizualno na najvišji ravni. Obroba pokrova zvočnika sveti v beli ali – v kombinaciji z opcijsko ambientno osvetlitvijo – v 7 razpoložljivih barvah. Brezkompromisno razkošje zvoka in designa.