Porsche klub Slovenija
Porsche Parade Europe 2016

Porsche klub Slovenija

Ljubitelji znamke Porsche in njene zgodovine

Porsche klub Slovenija

Porsche klub Slovenija je klub ljubiteljev vozil znamke Porsche, ki jih združuje ljubiteljstvo športnih vozil in so predani izročilu svobodne in odgovorne uporabe superiorne tehnologije vozil Porsche.

Vsi vozniki in voznice avtomobilov znamke Porsche, ki vas veseli izmenjava izkušenj, skupnih izletov in avtomobilskih športnih in drugih prireditev, boste v klubu našli somišljenike in nešteto izzivov. V Porsche klubu Slovenija smo že sedaj zbrani ljudje vseh mogočih poklicev, ki nas privlači čar mobilne tehnologije Porsche.

Porsche klub Slovenija je bil ustanovljen leta 1996. Od takrat naprej so se navdušenci in vozniki avtomobilov Porsche dobivali na srečanjih in na izletih. Leta 2007 smo se odločili, da dejavnosti kluba popestrimo. Praktično je vse leto potekala registracija kluba v Sloveniji ter pri tovarni Porsche v Stuttgartu. Do konca leta smo pridobili vse potrebne licence in potrdila in pričeli smo s pridobivanjem novih članov. Ob koncu leta 2007 je imel tako Porsche klub Slovenija 70 članov in na tem številu članstva smo se ustalili. Od začetkov naprej smo uresničili vrsto projektov, ki nas postavljajo ob bok klubov z daljšo tradicijo, kot je naša. Najpomembneje je to, da se nam pridružujejo novi navdušenci Porsche ter da se redno dobivamo vsako prvo sredo v mesecu.

Porsche prijatelje, ki želijo postati del dejavnosti Porsche klub Slovenija vabimo, da sporočijo svojo kandidaturo za članstvo z vstopom na povezavo - Postani član Porsche kluba Slovenija.

Porsche Parade Europe 2016