Ona je Cayenne - Porsche in Malalan
Ona je Cayenne.
Prvinska. Elegantna. Dinamična.

Ona je Cayenne

Porsche Center Ljubljana in draguljarna Malalan

Ne izstopajte. Pustite vtis.

Plemenita kovina je še vedno najprestižnejše odlikovanje za vsakega športnika. In Porsche Cayenne nesporno ohranja vodilni položaj kot športni avtomobil med športnimi terenskimi vozili.

Za nami je čudovito sodelovanje z draguljarno Malalan. Skupaj smo pripravili elegantno fotozgodbo o njej, imenovani Cayenne, s svojim vozilom. Vsebino in fotografije si preberite spodaj.

Fotografija: Nejc Puš
Model: Barbara Sorčič

Vozilo: Porsche Cayenne Platinum Edition

Zapestne ure: Bvlgari Lvcea, Bell & Ross BR03-92 in IWC Portofino Mid-Size
Nakit: Fope

 

Spoznajte jo

Ona je Cayenne.

Prvinska. Elegantna. Dinamična.

Ona je Cayenne.

Prvinska. Elegantna. Dinamična.

Naj Vam jo predstavimo. Ona je Cayenne. Polna moči. Samostojna. Ambiciozna. Prežeta z voljo do življenja. Tako se počuti ona, ko se zjutraj odpravi na pot. Vreme je že ravno prav toplo, da se obleče lahkotno in iz omare potegne svoje najljubše spomladanske kose. Počasi vdihne njihov vonj. Brezčasen. Tako kot ona.

Ona je Cayenne. 

In njen Porsche Cayenne je njen podaljšek. Zmore nadčloveška bremena, višja od nje same. Popelje jo kamor ji njeno spontano srce poželi. Z njim je vedno varna, brezskrbna in točna. Njen aktiven duh in dinamično življenje se zlivata z njegovo športnostjo.

Platinum Edition.

Utelešenje reka "je ne sais quoi".

Platinum Edition.

Utelešenje reka "je ne sais quoi".

Zapeljala jo je privlačnost športnega avtomobila za zahtevne voznike. Cayenne Platinum Edition se ponaša z bogato serijsko opremo. Ker tako kot ona, Cayenne, ni lahko zadovoljen. Biksenonski glavni žaromet s sistemom Porsche Dynamic Light System, 20-palčna platišča RS Spyder Design v Platina barvi s svilenim sijajem, parkirna asistenca spredaj in zadaj, ter paket zunanje opreme črne barve z visokim sijajem. Le nekaj izmed prednosti.

Cayenne ima vse - od čistih športnih čustev in udobja do digitalne visoke tehnologije. Nastavi si svoj 8-smerni športni sedež in pritisne gas. Začuti moč 3,0-litrskega turbodizelskega motorja. Dlani ovije okoli usnjenega športnega volana. Globok bas iz BOSE® Surround Sound zvočnega sistema se zlije s športnim rohnenjem motorja. Nov sistem Porsche Communication Management s spletno navigacijo ji omogoča spontane odločitve na poti. Z avtomatskim menjalnikom se počuti kot na brezskrbnih počitnicah, četudi hkrati uživa v športni vožnji.

Ko prispe na cilj in izstopi iz vozila, se počuti izpopolnjeno. Njena zunanja podoba reflektira njeno notranjost. Urejeno življenje. Sigurnost. Prefinjenost. Plemenitost. Ona je Cayenne in eno s Cayennom. 

Večna eleganca.

Zase želi le najboljše.

Večna eleganca.

Zase želi le najboljše.

Je edinstvena, in tega se zaveda. Neponovljiv ženski šarm izžareva že njena osebnost, ki jo elegantno dopolnjuje s sofisticiranim in obenem prestižnim izborom detajlov. Lahko je izzivalna, modna, lahko je zadržano klasična: z zapestno uro Bell&Ross izžareva moč sodobne in drzne estetike, ki jo na povsem svoj način dopolni z nevpadljivim, a iskreno italijanskim nakitom Fope iz belega zlata z diamanti. Edinstvena je v tem, da se iz igrivega, celo izzivalnega dekleta zlahka prelevi v sofisticirano žensko že s tem, da si nadane izbran nakit iz rumenega zlata, tega pa dopolni z elegantnim časomerom IWC Portofino Mid-Size ali Bvlgari Lvcea.

Njeno prefinjeno, brezčasno razumevanje estetike ter ljubezen do ročno izdelanega nakita in zapestnih ur razume le njen osebni draguljar, ki vedno znova poskrbi, da je Cayenne odeta v prestiž, ki si ga zasluži. Njene sanje v večnost kuje Draguljarna Malalan, družinsko podjetje, ki že skoraj sedem desetletij ljubiteljem lepega predstavlja zapestne ure in nakit prestižnih urarskih in draguljarskih hiš, skrbi za njihovo kakovostno vzdrževanje in obnovo, ter ročno izdeluje edinstvene kose nakita po naročilu.