Polnjenje na poti – kadar koli.

Polnjenje na poti – kadar koli.

Kjer koli že ste.

Vemo, da so kompromisi sestavni del življenja. Vendar pri vožnji nimajo kaj iskati. Gre namreč za vašo prilagodljivost, načrtovan prihod in predvsem športno zmogljivost. Kadar koli. Ne glede na to, ali se vozite po vašem kraju ali proti oddaljenim ciljem in zato potrebujete večji doseg. S Porsche E-Performance zagotavljamo tudi zanesljivo in lahko dostopno mrežo polnilnih postaj po vsem svetu ter premišljeno infrastrukturo za polnjenje. Za užitek v vožnji na električni pogon brez če in toda. Natanko takšen, kot se za Porsche spodobi.

Polnilna kartica.

Vi izberete pot – mi poskrbimo, da boste vedno polni energije. Na voljo imate na tisoče polnilnih točk po vsem svetu. Izberite tisto, ki vam najbolj ustreza. Naš zemljevid polnilnih postaj ponuja pregled postaj, ki so trenutno na voljo, in prikazuje vse brezplačne polnilne postaje Porsche. Odkrijte vse možnosti hitrega polnjenja – za večjo zmogljivost polnjenja.

Infrastruktura za polnjenje.

Polnjenje na avtocestah.

Polnjenje na avtocestah.

Polnjenje na avtocestah.

Stranke znamke Porsche lahko izkoristijo prednosti brezkompromisne mobilnosti na poti. Z nakupom vozila Taycan prejmete 3 leta brezplačnega dostopa do infrastrukture za hitro polnjenje našega skupnega partnerja IONITY, ki vam omogoča, da svoje vozilo polnite po najugodnejših cenah.

Skupaj z IONITY neprestano nadgrajujemo zmogljivo infrastrukturo za hitro polnjenje vzdolž glavnih evropskih prometnih povezav. Polnilna mesta so široko razporejena na razdalji pribl. 120 km – tako lahko tudi zelo oddaljene cilje vedno dosežete na hiter in prilagodljiv način. Ob prihodu na hitro polnilno postajo lahko postanek izkoristite tudi za to, da napolnite svoje baterije. Med polnjenjem svojega vozila Taycan si privoščite kavo ali druge storitve, ki jih na številnih polnilnih postajah ponujajo naši zanesljivi partnerji.

Do leta 2020 bo aktivnih pribl. 400 lokacij znotraj omrežja IONITY v Evropi. Aktualne informacije o omrežju polnilnih postaj najdete v naši storitvi Porsche Charge Map ali na spletni strani www.ionity.eu.

Polnjenje na cilju

Polnjenje na cilju

Polnjenje na cilju

Pridite, sprostite se in brezplačno napolnite svoje vozilo.

Našo infrastrukturo za polnjenje Porsche smo postavili tja, kjer se najpogosteje ustavite – ob izjemne hotele, dobre restavracije, igrišča za golf ali pristanišča za jahte. Tam lahko kot voznik priključnega hibrida ali električnega športnega avtomobila svoj Porsche napolnite brezplačno. Pregled vseh partnerjev s polnilnimi postajami Porsche najdete v storitvi Porsche Charge Map.

Polnjenje v Porsche Centru Ljubljana

Polnjenje v Porsche Centru Ljubljana

Polnjenje v Porsche Centru Ljubljana

Združite doživetje polnjenja in vozil znamke Porsche.

Skupaj s številnimi Porsche centri za vas ustvarjamo dodatno možnost hitrega polnjenja z našimi turbo polnilnimi postajami Porsche. Z 800-voltno arhitekturo se vaš Taycan tukaj polni z močjo do 270 kW in lahko pod optimalnimi pogoji¹ v 5 minutah doseg poveča za do 100 km (WLTP). Tako je vozilo vedno pripravljeno na to, o čemer voznik razmišlja ves dan: na vožnjo.

¹Optimalni pogoji: hitra polnilna postaja CCS z >270 kW, >850 V, temperatura baterije od 30°C do 35°C in začetno stanje napolnjenosti 5%.

Porsche Connect in E-Performance.

Z aplikacijami in storitvami Porsche Connect** lahko različne funkcije vozila preprosto upravljate iz vaše dnevne sobe. Tako na primer upravljate postopek polnjenja, preverite stanje napolnjenosti baterije ali pa svoj Porsche pred odhodom ogrejete oz. ohladite na prijetno temperaturo.

Informacije o polnjenju doma.

Čas za polnjenje baterij: za vas in vaš športni avtomobil. Odkrijte, kako preprosto in enostavno lahko svoje vozilo napolnite doma.

Emisije in poraba

Modeli Taycan
26,9 – 24,6
kWh/100 km
0
g/km