Porsche financiranje

Financiranje

Financiranje vozil Porsche

Pri nas vam ponujamo najboljšo možno rešitev, da boste lahko prišli do izbranega avtomobila s kar najmanj finančnih težav, dovolj hitro in brez posebnih zapletov – vse kar potrebujete, boste uredili na enem mestu.

Tri osnovne možnosti financiranja vam ponujamo kar preko naše banke Porsche Finance Group Slovenia, ki je hčerinska banka družbe Porsche bank AG, ta pa se že 50 let ukvarja s financiranjem vozil po meri.

Glede na vaše posebne želje in zmožnosti si lahko pri nas izberete kredit ali finančni lizing, če pa kupujete avtomobil kot pravna oseba vam je na voljo še operativni lizing oziroma poslovni najem. 

 

Finančni leasing
Prav gotovo je finančni lizing ena od najbolj privlačnih in zanimivih rešitev financiranja, ki je tudi v Sloveniji vse bolj privlačna. Predvsem seveda zato, ker je preverjanje bonitete za spoznanje enostavnejše kot pri kreditu, saj ostane avtomobil v času lizinga uradno v lasti lizingodajalca (kar je nekakšna varovalka), po odplačilu lizinga pa postane ravno tako last lizingojemalca. Višina pologa in s tem obroka je prirejena plačilni sposobnosti kupca, seveda pa se zmožnostim in željam prilagajmo, kolikor je to le mogoče. Finančni lizing lahko traja od enega do sedem let, višina pologa pa je prilagodljiva, zaželjena pa je vsaj 20 odstotkov vrednosti vozila.

Več o finančnem leasingu

 

Kredit
Druga možnost financiranja je seveda kredit, s katerim postane kreditojemalec takoj tudi lastnik avtomobila. Je pa zaradi tega morda nekoliko bolj zapleteno preverjanje bonitete kupca, pa tudi višina obroka je poleg želja in višine pologa odvisna od rednih prejemkov. Vsekakor pa tudi v tem primeru lahko damo stranki prvi odgovor na prošnjo že v približno 24 urah. In če je pri lizingu kasko zavarovanje obvezen del financiranja, pri kreditu seveda ni, vendar pa ga stranki vedno priporočamo, predvsem seveda tudi zato, ker lahko preko lastne hiše ponudimo zelo konkurenčno kasko zavarovanje. In ker iz dolgoletnih izkušenj v poslu dobro vemo, da nesreča nikoli ne počiva …

Več o kreditu

 

Operativni lizing
Poslovni najem ali operativni lizing je tretja možnost financiranja, ki jo ponujamo in je bolj namenjena pravnim osebam, saj je v času trajanja lizinga oseba le najemnik vozila za neko določeno obdobje, za katero plačuje najemnino. Ta lahko traja od dveh do petih let, višina udeležba ali delne najemnine znaša med 20 in 30 odstotkov kupnine, obrok pa se izračuna glede na ostanek in glede na prevožene kilometre. Po koncu pogodbe avtomobil najemojemalec preprosto vrne (če ni prekoračenih kilometrov) ali pa si izbere nov avtomobil. 

Več o operativnem leasingu