Garancija Porsche Approved

Garancija Porsche Approved

Garancija Porsche Approved

Vozila znamke Porsche, ki opravijo in uspešno prestanejo 111 testiranj Porsche Approved, pridobijo naše jamstvo Porsche Approved. Garancija, ki je zasnovana posebej za Vaš Porsche in že danes izključuje morebitne prihodnje škodne dogodke. In ker to preprosto spada zraven, je obseg garancije Porsche Approved povsem enak našemu jamstvu za nova vozila. 100 % Porsche. Nenazadnje tudi zaradi tega garancija Porsche Approved velja po vsem svetu: poleg Porsche Centra Ljubljana, ga lahko uveljavljate v vseh Porsche centrih in Porsche servisnih centrih, pokriva pa vse komponente (motor, sistem za dovajanje goriva / hladilni sistem, pogon / menjalnik, vzmetenje / krmiljenje, zavorni sistem, ogrevanje / klimatska naprava, električni sistem, karoserija). Vključno s 100 % kritjem stroškov dela in materiala. V času veljavnosti jamstva niste udeleženi v škodnem dogodku in ne obstaja omejitev števila prevoženih kilometrov.

Storitev.
Garancija Porsche Approved načeloma velja med 12 do 24 mesecev, vendar pa je garancijo seveda mogoče podaljšati. Pogoji: Vaš Porsche je star največ 14 let in ima manj kot 200.000 prevoženih kilometrov. Vozilo torej zavarujemo do 15 let. Če je Vaš Porsche mlajši od 13 let, lahko torej izberete veljavnost 24 mesecev. Garancijo lahko v Porsche centru ali Porsche servisnem centru pridobite tudi, če vozilo ob nakupu ni imelo garancijo Porsche Approved ali je garancija že potekla.

Jamčimo vam (veljavnost po vsem svetu):

  • uveljavljanje v vseh Porsche centrih in Porsche servisnih centrih,
  • izbiro veljavnosti od 12 do 24 mesecev,
  • kritje za vse komponente,
  • brez udeležbe pri kritju stroškov,
  • prevzem stroškov dela in materiala do aktualne vrednosti vozila,
  • brez omejitve števila prevoženih kilometrov v času veljavnosti,
  • kritje za vozila, stara do 15 let,
  • samo Originalne dele Porsche,
  • postopek brez odvečne birokracije,
  • možnost podaljšanja in prenosa pri zasebni prodaji ali v trgovski organizaciji Porsche.

Transparentnost mora biti predvsem razumljiva.
Z našo bogato ponudbo storitev in njenim jamstvenim kritjem morate biti vedno zadovoljni. To za nas pomeni tudi, da odkrito povemo, česa garancija Porsche Approved ne krije in zakaj je temu tako. Ko je Vaš Porsche starejši, lahko pride do vidnih in slišnih sprememb, ki ne vplivajo na njegovo funkcionalnost (npr. sledi na usnju). Poleg tega se določeni deli vozila starajo in seveda tudi obrabijo. Zaradi tega morate svoje vozilo obvezno redno negovati in vzdrževati. Vidne in slišne spremembe ter staranje in obraba ne predstavljajo stvarnih napak in so torej izključeni iz jamstva.

Garancija za odkup.
Pri nakupu vozila z garancijo Porsche Approved Vam zagotavljamo tudi odkup Vašega starega vozila. 

Garancija za zamenjavo.
Če v roku enega tedna po nakupu vozila ugotovite, da se niste odločili pravilno, lahko izbrano vozilo brez znižanja cene kadarkoli zamenjate za drugo vozilo z enako ali višjo vrednostjo (stroške za uradno odjavo in prijavo vozila morate kriti sami). Stanje vozila mora ustrezati stanju ob predaji, pri čemer se upošteva naravna obraba glede na število prevoženih kilometrov po predaji.

Vse to Vam nudimo pri Porsche Centru Ljubljana. Enostavno, ker nam je mar.

Kontakt:

g. Urban Gider - 01 58 25 320 / urban.gider@porsche.si

g. Jure Pec - 01 58 25 318 / jure.pec@porsche.si